Nasveti in napotki ter povpraševanja...

blazp
Stalni uporabnik

Ličar (lj in okolica)

Napisal/-a blazp Po jun 26, 2006 8:18 am

Zdravo!
Jaz pa iščem enega ličarja, ki bi mi uredil avto - za zamenjat so robovi zadnjih blatnikov, nekaj je vbočen pokrov prtljažnika, kriv zadnji odbijač, kamenčki na pokrovu motorja ..... pač v tem stilu - zdaj pa iščem nekoga, ki to ZNA in NAREDI ter NI ŠLAMPAST, pa me zanima, k komu vi peljete svojega jeklenega oslička :lol:
za vsak nasvet bom zelo hvaležen
lp!

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Po jun 26, 2006 9:47 am

Baje je en dober avtoličar na cesti med Šentjakobom proti Domžalam, na desni strani, takoj za tistimo novimi hišami, Dragomelj al kako se že reče tistemu kraju :bonk Baje model popravi tudi škodo od toče tako, da se res zelo težko opazi, da je bilo popravljeno. Ne me spraševati za cene, ker jih ne vem. Tako da jest ti predlagam tega strica. Ti pa v avto in veselo skoči do tja :vrum
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Gost

Napisal/-a Gost Po jun 26, 2006 11:50 am

Avtokleparstvo in ličarstvo ŠTOJS, cesta v gorice 22, tel: +386 1/256 16 55
delovni čas: od 7. do 15. ure, Malica od 11. do 11.30 ure

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Po jun 26, 2006 12:31 pm

Štojs ma tolk gužve, da ma nonstop 25+ avtov na dvorišču, tko da se lahko pripraviš na slaba dva meseca čakanja.

Res pa je, da je pravi stručko in je v tem fohu že doooooolgo.

stigma
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a stigma Po jun 26, 2006 1:17 pm

tle v ivancni gorici ce ves kje je to mas ful enga pocen licarja fiat avto kavsek ce si ze slisu zanga pa bi ti pomoje kar za solidno ceno zrihtu zav pac nimam tel se pa mal pozanimi na infromacijah pa pejt pogledat :D :D :D

Uporabniški avatar
tevz
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a tevz Po jun 26, 2006 2:23 pm

moj sosed je avto klepar, ki bi ti pošvasal in porihtal okoli blatnkikov stvari in odbijače, potem pa on pelje do ličarja v podutik(dela ful vredu).
uglavn on dela za porsche postojna, pa porsche vič avte kar se tiče kleparskih in ličarskh del!pa še drag ni!

povej mi točno kaj bi rad pa bom jaz skočil do njega in se pozanimal za prbližno ceno pa kdaj lahko prpelješ!!

lp tevz
GOLF IV TDI

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind To jun 27, 2006 7:51 am

srecno pri iskanju ;)

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp To jun 27, 2006 8:06 am

-----
Zadnjič spremenil blazp, dne Ne mar 18, 2012 7:23 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Partyzan
Novinec

Kraj: okolica Lj

Napisal/-a Partyzan To jun 27, 2006 9:53 am

Mašr rdeč avto, ki je star 11 let. Rdeče barve zelo močno obledijo, tako da se bo zihr kr zelo vidl, da je bil avto popravljen; tud če boš potem celega spoliral. Upam, da nisi preveč natančn glede tega.

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Napisal/-a RedWind To jun 27, 2006 9:57 am

mah s temi licarji je kriz.
pripravljen si placati, pa jih mors prosit, k da bi oni teb uslugo delal. halo? prevec se preseravajo z denarjem od zavarovalnic, to je. :roll:

Uporabniški avatar
peroa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a peroa To jun 27, 2006 10:09 am

RedWind je napisal/-a:mah s temi licarji je kriz.
pripravljen si placati, pa jih mors prosit, k da bi oni teb uslugo delal. halo? prevec se preseravajo z denarjem od zavarovalnic, to je. :roll:

A ni žal z vsemi "majstri"-obrtniki tako?

Vsi se nekaj preseravajo, kličeš 100x - prosiš na kolenih, plačaš mastno na koncu pa še naredijo za en k***.

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Napisal/-a RedWind To jun 27, 2006 10:24 am

jah, zaenkrat z ostalimi se nisem mel tok posla, da bi lahko to reku.

medtem ko na en faking odbijac cakam ze vec k 4 mesce.. :evil:

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp To jun 27, 2006 8:49 pm

Mašr rdeč avto, ki je star 11 let. Rdeče barve zelo močno obledijo, tako da se bo zihr kr zelo vidl, da je bil avto popravljen; tud če boš potem celega spoliral. Upam, da nisi preveč natančn glede tega.

mah kje. ne gre mi, da se neki hudo sveti (itak jst pa pranje :roll: ) - sam, da ni rje, pa unih luknc od kamenčkov, pa alergičen sem, če kje kej odstopa stran. pa za prvi avto je ql, ker malih j**c (corsa, clio) ne mislm met, ker se not nekak ne počutim.

Baje je en dober avtoličar na cesti med Šentjakobom proti Domžalam, na desni strani, takoj za tistimo novimi hišami, Dragomelj al kako se že reče tistemu kraju Bonk Baje model popravi tudi škodo od toče tako, da se res zelo težko opazi, da je bilo popravljeno. Ne me spraševati za cene, ker jih ne vem. Tako da jest ti predlagam tega strica. Ti pa v avto in veselo skoči do tja

Ali je to avto karner, za katerega mi je zdaj tudi kolega govoril? če lahko preveriš, bi ti bil zelo hvaležen.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 12 gostov