Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Katejvic
Nov uporabnik

Kraj: maribor

Pokrovček za benz

Napisal/-a Katejvic To jun 27, 2006 3:32 pm

Pozdravljeni!
Imam sledeč problem zgubo sem kluče od r5kice pa me zanima kak naj odprem oni pokrov za bencin not tankat?
lp

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 27, 2006 4:05 pm

A na svojmu avtu al od koga druzga :?:

Katejvic
Nov uporabnik

Napisal/-a Katejvic To jun 27, 2006 4:28 pm

ja moj avto ja menjo sem že štart ključavnico sammo pokrovček nea gre
lp

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To jun 27, 2006 4:34 pm

Zj če boš pokrovček menjal in ti tega trenutno ni škoda, je varianta da ključavnico prevrtaš in potem z ravnim ivijačem se še mal pošpilaš, pol pa drug pokrov gor, drugače pa ne vem.

Katejvic
Nov uporabnik

Napisal/-a Katejvic To jun 27, 2006 6:05 pm

Meni se samo gre da odprem da lahko tankam :D
lp

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: Pokrovček za benz

Napisal/-a sonček Sr jun 28, 2006 7:39 pm

Katejvic je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam sledeč problem zgubo sem kluče od r5kice pa me zanima kak naj odprem oni pokrov za bencin not tankat?
lp

Lej če ne moreš tega narest pa odpri tam ko je benc pumpa in not natoč. Dokler novš zrihtov. Pod zadnjimi zici mora bit.
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
VELOCIRAPTOR
Nov uporabnik

Kraj: nekje v p.m.

Napisal/-a VELOCIRAPTOR Sr jun 28, 2006 8:30 pm

lahk pa das motor od dizla golfa not pa ne boš nikol več rabu tankat :P
f*** avt.com

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr jun 28, 2006 9:09 pm

Klučanco zvrtat :rofl Kaj te misliš da je v bajti.... Če malo že logično pomisliš jaz na tvojem mestu nebi, ker pomojem bi kake opilke not spravu... To pa je ful dobro za avte z frgazarjom... Al pa se motim in je to nemogoče :oops:

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Sr jun 28, 2006 9:14 pm

ManIAK je napisal/-a:Klučanco zvrtat :rofl Kaj te misliš da je v bajti.... Če malo že logično pomisliš jaz na tvojem mestu nebi, ker pomojem bi kake opilke not spravu... To pa je ful dobro za avte z frgazarjom... Al pa se motim in je to nemogoče :oops:

Zgleda da še nisi nikol vrtal, ampak ti bom povedal kak to rešiš da ti opilki ne padejo v rezervoar. Zravn ti nej punca s sesalcem mal pomaga pa je zadeva rešena. Ko bi pa vedu kolk je že ostale svinjarije v tanku pa sploh neb okleval z vrtanjem, ker opilki so težji kot benz in ostale svinjarije notr. :lol:

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr jun 28, 2006 9:57 pm

VELOCIRAPTOR je napisal/-a:lahk pa das motor od dizla golfa not pa ne boš nikol več rabu tankat :P

To imaš pa še kako prav :twisted:

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr jun 28, 2006 10:31 pm

Walker_P je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Klučanco zvrtat :rofl Kaj te misliš da je v bajti.... Če malo že logično pomisliš jaz na tvojem mestu nebi, ker pomojem bi kake opilke not spravu... To pa je ful dobro za avte z frgazarjom... Al pa se motim in je to nemogoče :oops:

Zgleda da še nisi nikol vrtal, ampak ti bom povedal kak to rešiš da ti opilki ne padejo v rezervoar. Zravn ti nej punca s sesalcem mal pomaga pa je zadeva rešena. Ko bi pa vedu kolk je že ostale svinjarije v tanku pa sploh neb okleval z vrtanjem, ker opilki so težji kot benz in ostale svinjarije notr. :lol:

OK recimo da je to tak ko ti praviš, ampak kak bo iz luknje posesala opilke ki nastanejo ob predrtju kovine oz plastike. Med svedrom in kovino oz plastiko niti ni toliko lufta, da bi lagko opilke ptegnal vn.. Vem da je dosti svinjarije v rezervoarju vendar jaz tega vseeno nebi šov delat...Raje z "rorcangami" stisnem pokrovček ga zlomim in nato nabivim novega.. To celo učinkuje (probano na yugecu)

Lp

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Sr jun 28, 2006 10:34 pm

Walker_P je napisal/-a:

:cry :cry :cry Zakaj more bit pa lih punca...LOL :ue :cry Zj če nimaš punce si najebu... :lol: :lol: :lol: ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Napisal/-a Walker_P Sr jun 28, 2006 10:44 pm

Brouky je napisal/-a:
Walker_P je napisal/-a:

:cry :cry :cry Zakaj more bit pa lih punca...LOL :ue :cry Zj če nimaš punce si najebu... :lol: :lol: :lol: ;)

Pač tak sm se izrazu, j****t ga. :twisted:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če jun 29, 2006 2:26 am

Po mojem bi se dal odklent ključavnco z dratom pa manjšim šraufcigrjem.
Sej verjetn ti bo trajal, ampak vsaj lomt nau treba nč.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
skeey
Novinec

Napisal/-a skeey Če jun 29, 2006 8:42 am

Ej ManIAK, pa ko bi ga ti stisnil z rolcangami, tisti koščki ,ki odletijo ko poči pokrovčk, kaj tisti pa ne gredo v rezervoar.

Sej drugače ključavnica ni čist skoz in skoz, sam navrtaš, zabiješ ravni izvijač in zavrtiš in je rešeno.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če jun 29, 2006 9:18 am

ti sam povrtaj klučavnico, pa ne predaleč not ker ma petka kratek ključ ;) pa za vrtanje ne uporabit baterijske vrtralke, ker ti nebo ratal al pač :roll:
LP Rok
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 10 gostov