Katejvic je napisal/-a:Pozdravljeni!
Imam sledeč problem zgubo sem kluče od r5kice pa me zanima kak naj odprem oni pokrov za bencin not tankat?
lp
ManIAK je napisal/-a:Klučanco zvrtatKaj te misliš da je v bajti.... Če malo že logično pomisliš jaz na tvojem mestu nebi, ker pomojem bi kake opilke not spravu... To pa je ful dobro za avte z frgazarjom... Al pa se motim in je to nemogoče
ops:
Walker_P je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Klučanco zvrtatKaj te misliš da je v bajti.... Če malo že logično pomisliš jaz na tvojem mestu nebi, ker pomojem bi kake opilke not spravu... To pa je ful dobro za avte z frgazarjom... Al pa se motim in je to nemogoče
ops:
Zgleda da še nisi nikol vrtal, ampak ti bom povedal kak to rešiš da ti opilki ne padejo v rezervoar. Zravn ti nej punca s sesalcem mal pomaga pa je zadeva rešena. Ko bi pa vedu kolk je že ostale svinjarije v tanku pa sploh neb okleval z vrtanjem, ker opilki so težji kot benz in ostale svinjarije notr.
Walker_P je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Klučanco zvrtatKaj te misliš da je v bajti.... Če malo že logično pomisliš jaz na tvojem mestu nebi, ker pomojem bi kake opilke not spravu... To pa je ful dobro za avte z frgazarjom... Al pa se motim in je to nemogoče
ops:
Zgleda da še nisi nikol vrtal, ampak ti bom povedal kak to rešiš da ti opilki ne padejo v rezervoar. Zravn ti nej punca s sesalcem mal pomaga pa je zadeva rešena. Ko bi pa vedu kolk je že ostale svinjarije v tanku pa sploh neb okleval z vrtanjem, ker opilki so težji kot benz in ostale svinjarije notr.
Brouky je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Klučanco zvrtatKaj te misliš da je v bajti.... Če malo že logično pomisliš jaz na tvojem mestu nebi, ker pomojem bi kake opilke not spravu... To pa je ful dobro za avte z frgazarjom... Al pa se motim in je to nemogoče
ops:
![]()
![]()
Zakaj more bit pa lih punca...LOL
![]()
Zj če nimaš punce si najebu...
![]()
![]()
![]()
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 10 gostov