lenivec je napisal/-a:maius28 je napisal/-a:Dve možnosti sta in obe povezani z gumammi. No vsaj tako je bilo pri moji:
1. gume so zanič, builaste in ko so mrzel se to občuti,
2. imaš vodo v prevmatiki med zrakom, ozorima kondens. Le ta se nabere čež noč in nato se pač dokler se ne segreje in postane"megla v gumi" ni ok.
Poglej to in se javi.
daj preberi si še 1x...
kaj majo veze gume pri napol spuščeni sklopki?
dreyc je napisal/-a:star 2 leti
Mr.Smith je napisal/-a:No, naj te potolažim
ravnokar sem iz servisa prišel, tam sem se z mehanikom zapeljal, simptomi podobno, če ne enaki tvojim......![]()
diagnoza:
zjeban-beri pregret vztrajnik, kar nastane zaradi obrabe sklopke, potem pa zamenjaš še ležaj, olje v menjalniku, cca4ure dela in total score je 140KSIT.
Gre pa za lantro, 97l, 112000km......![]()
čez en teden pa na morje?
Rabim nasvet, bo to tresenje zdržalo še kak km al to moram zamenjat pred dopustom na Hrvaškem, kamor vlečem prikolo????
Mr.Smith je napisal/-a:No, naj te potolažim
ravnokar sem iz servisa prišel, tam sem se z mehanikom zapeljal, simptomi podobno, če ne enaki tvojim......![]()
diagnoza:
zjeban-beri pregret vztrajnik, kar nastane zaradi obrabe sklopke, potem pa zamenjaš še ležaj, olje v menjalniku, cca4ure dela in total score je 140KSIT.
Gre pa za lantro, 97l, 112000km......![]()
čez en teden pa na morje?
Rabim nasvet, bo to tresenje zdržalo še kak km al to moram zamenjat pred dopustom na Hrvaškem, kamor vlečem prikolo????
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 12 gostov