AR_146 je napisal/-a:sam pišuka no a ne pije samo alfa olje da ga pa vw hmm to je nemogoče
tudi pri seat arosi je pisal 1l na 1000km
LamEuseR je napisal/-a:Nevem od kje ideja da če avto pije liter olja na tisoč kilometrov to ni dobr?Sami fanatiki, pa ne sam kle na forumu nasploh...Mate nevem kake avte ki naj bi(kao) odražal vaš karakter in premoženje(spet kao),kupujete avte na lising tok da je pi.ka že kr krvava od lizakruh pa za štunfe za bureknja a ubistvu nimate doma za po domače povedan.Važn da mate avto boljši kot večina voznikov na cesti , da se pokažete pred bifejem pa gledate folk u bifeju kako pije kavo(za katero ubistvu nimate - kaj šele za liter olja na 1000 kilometrov) pa "fulirate" kao lejte mene legendo in nato željni kave globoko u dnu duše(izven ega) nezadovoljni odpeljete.Normalen človek ki je zaposlen oz dobiva kakršnokoli denarno podporo(brez katere avta sploh nebi bilo) ne bi smel jokati zakaj jim pije liter olja na tisoč kilometrov.Oz kot sem že nekoč rekel če imate denarne probleme si kupite golf dva ki je baje oh in sploh kar se pitja avto tekočin tiče...Sklep: ne kupuj ferarija če veš da ne bo za benz sploh niti LPops:
JoeLoe je napisal/-a:LamEuseR je napisal/-a:Nevem od kje ideja da če avto pije liter olja na tisoč kilometrov to ni dobr?Sami fanatiki, pa ne sam kle na forumu nasploh...Mate nevem kake avte ki naj bi(kao) odražal vaš karakter in premoženje(spet kao),kupujete avte na lising tok da je pi.ka že kr krvava od lizakruh pa za štunfe za bureknja a ubistvu nimate doma za po domače povedan.Važn da mate avto boljši kot večina voznikov na cesti , da se pokažete pred bifejem pa gledate folk u bifeju kako pije kavo(za katero ubistvu nimate - kaj šele za liter olja na 1000 kilometrov) pa "fulirate" kao lejte mene legendo in nato željni kave globoko u dnu duše(izven ega) nezadovoljni odpeljete.Normalen človek ki je zaposlen oz dobiva kakršnokoli denarno podporo(brez katere avta sploh nebi bilo) ne bi smel jokati zakaj jim pije liter olja na tisoč kilometrov.Oz kot sem že nekoč rekel če imate denarne probleme si kupite golf dva ki je baje oh in sploh kar se pitja avto tekočin tiče...Sklep: ne kupuj ferarija če veš da ne bo za benz sploh niti LPops:
No tlele je pa velik gneva... Ko sem bil jaz tak, sem srečal eno punco, k je rekla:
"Ubošček, saj boš še explodiral!" No, dons ni več pare na ušesih, sredniska stranka je pozabljena, se lepo kul vozim naokoli in sem prav s to punco poročen... sem premislil in je imela prav.
To, da pa nemci pijejo olje, je pa dejstvo. Jaz se spomnim Renaultovih mašin, tam med 1970 in 1990. Takrat so govorili : Če ti Renault olje pije je pa že kar hudo... No, sosed je mel Jetto in vedno literček olja s sabo... Je že vedel zakaj.
Danes pa tudi Renaulti pijejo... A kdo pozna morda kakšno firmo, katere avti danes ne pijejo olja?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 12 gostov