Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Lager in tresenje kolesa...

Napisal/-a Pudgar Uroš Pe jun 30, 2006 2:39 pm

Ali je nevarno, če je lager že tako zdelan, da včasih, ko pelješ čez več manjših ali večjih lukenj (katerih na naših cestah na žalos ni malo) kolo začne tresti in se trese nekaj sekund, nato se spet stabilizira.
Zanima me, ali lahko taken avto naredi še 160 km previdne vožnje, ali se naj stvar takoj zamenja?

Uporabniški avatar
xyxyxy
Novinec

Napisal/-a xyxyxy Pe jun 30, 2006 6:09 pm

Sodeč po tem kar si napisal, ima kolo že veliko lufta in s takim avtom ni za vozit. Dvigni kolo in ga pomajaj, pa te bo samega od sebe minilo naredit še 160 km.

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš So jul 01, 2006 7:23 am

xyxyxy je napisal/-a:Sodeč po tem kar si napisal, ima kolo že veliko lufta in s takim avtom ni za vozit. Dvigni kolo in ga pomajaj, pa te bo samega od sebe minilo naredit še 160 km.

Phe :)) Niti dvignit nisem rabil avta, že tako, da je na tleh sem lahko majal kolo sem in tja. Avto je že parkiran in čaka na zamenjavo.

160 km my ass, niti okrog bloka se ne peljem več...

Ampak me pa še vedno zanima, kaj se lahko zgodi v najslabšem primeru, da nebi opazil ali pa ugotovil kaj povzroča tresenje in bi se normalno vozil?

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček So jul 01, 2006 1:56 pm

Pudgar Uroš je napisal/-a:
xyxyxy je napisal/-a:Sodeč po tem kar si napisal, ima kolo že veliko lufta in s takim avtom ni za vozit. Dvigni kolo in ga pomajaj, pa te bo samega od sebe minilo naredit še 160 km.

Phe :)) Niti dvignit nisem rabil avta, že tako, da je na tleh sem lahko majal kolo sem in tja. Avto je že parkiran in čaka na zamenjavo.

160 km my ass, niti okrog bloka se ne peljem več...

Ampak me pa še vedno zanima, kaj se lahko zgodi v najslabšem primeru, da nebi opazil ali pa ugotovil kaj povzroča tresenje in bi se normalno vozil?

Ja v grabn bi letu (celo prometno bi lahko naredil)tud sam sem zadnjič mel diska totalno na levi strani uničenga(beri počen je bil mi je vaški mehanik pokazal) no na desni je pa bil še enkrat bolj debel.....no in zdej mam zrihtan...
lp
Osu gre samo enkrat na led.lp
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 10 gostov