Free Willy je napisal/-a:Greš na mejni prehod Frnetiči. Od meje po stari cesti naprej cca. 2km prvi na levo, takoj za tem cca. 1km naprej drugi. In naslednji je od Občin naprej po tistih ovinkih tik pred trstom spet eden na levo (se pravi cca. 5km od drugega odpada naprej). Govorijo pa več al manj povsod slovensko.
Upam da boš najdu
P.S. Če rabiš tel. številke povej mam vse tako da lahko tudi pokličeš in vprašaš glede zaloge in cene
sonček je napisal/-a:Free Willy je napisal/-a:Greš na mejni prehod Frnetiči. Od meje po stari cesti naprej cca. 2km prvi na levo, takoj za tem cca. 1km naprej drugi. In naslednji je od Občin naprej po tistih ovinkih tik pred trstom spet eden na levo (se pravi cca. 5km od drugega odpada naprej). Govorijo pa več al manj povsod slovensko.
Upam da boš najdu
P.S. Če rabiš tel. številke povej mam vse tako da lahko tudi pokličeš in vprašaš glede zaloge in cene
Več al manj nočejo govort Slovensko, govorijo bolj uni k so pri meji uni bolj v notranjost države pa zelo malo skoraj nič, sam sem bil in se mi je splačalo letos grem spet...sam moraš znat Italjansk jest sem dobil frnda k je doma iz Vrtojbe in zna govort Italjansk, ker se moraš tud včasih za ceno mal pogajat, pa merkaj ker radi p+++ijo....VEČ PA NA PS
Free Willy je napisal/-a:Greš na mejni prehod Frnetiči. Od meje po stari cesti naprej cca. 2km prvi na levo, takoj za tem cca. 1km naprej drugi. In naslednji je od Občin naprej po tistih ovinkih tik pred trstom spet eden na levo (se pravi cca. 5km od drugega odpada naprej). Govorijo pa več al manj povsod slovensko.
Upam da boš najdu
lexuss je napisal/-a:Free Willy je napisal/-a:Greš na mejni prehod Frnetiči. Od meje po stari cesti naprej cca. 2km prvi na levo, takoj za tem cca. 1km naprej drugi. In naslednji je od Občin naprej po tistih ovinkih tik pred trstom spet eden na levo (se pravi cca. 5km od drugega odpada naprej). Govorijo pa več al manj povsod slovensko.
Upam da boš najdu
dej še men te cifre zrihti, a pa to se gre čez sežano ane
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 12 gostov