Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Brisalci Polo

Napisal/-a AXioN To jul 04, 2006 12:00 pm

Zdravo!

Imam pa naslednji problem:
Pri nasem mlincku za kafe so po vsej verjetnosti crknili (oz. crkujejo) brisalci. Danes sem sel do mehanika, da bi mi pomagal z abcigerjem vzet dol brisalec, da bi zamenjal krtacke v motorcku, pa je bil njegov odgovor, da so vodila zrabljena, oz. da je motorcek prekurjen, ter da se nikomur ni uspelo zamenjat samo krtack, in da bi brisalci delali normalno naprej.

Malce sem ze prebrskal forum, ter nasel en odgovor, da bi lahko razstavil vodila in jih namazal z mastjo ali s podobnim lubrikantom, ampak vseeno nisem nasel nobenih koristnih odgovorov v zvezi z vw-polo.

Sedaj pa mene zanima, je res potrebno zamenjat motorcek in vodila? Pa seveda ce pase motorcek&vodila od golfa3, ker jih je najbrz lazje dobiti, kot pa od polo-ta?

Se mogoce komu sanja, kaj je narobe, da ob priziganju brisalcev, 2-3x (za stotinko sekunde) utripne lucka za ABS, cerpav ga sploh nimam?? :roll:

P.s.: Naprosam upobnike avtomobilizma.com, da se vzdrzijo odvecnih izjav, in da pisejo le tisti, ki imajo izkusnje s tem ali koristno informacijo o tem

Mit liebe Gruße, AXioN

hermand
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a hermand To jul 04, 2006 7:58 pm

Razdri in podmaži vodila, če pa tudi potem ne bo vredu bo pa treba menjati motorček. Cena rabljenega je okoli 5000sit.

LP
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 12 gostov