Lep pozdrav! Sem nov član na tej strani in bi vas prosil za nasvet. Imam Golfa 4 let. 99 brez centralnega zaklepanja. Rad bi si dal vgraditi centralno in daljinsko zaklepanje in me zanima vaše mnenje kam naj dam to vgradit? po možnosti v MB ali bljižni okolici.
Lp
ce te zanima lahko na PM da nebo kaksna reklama...
Maš pa šok senzor, nadzor vrat, ce ti kdo rukne avto ga prvo opozori , ce pa se enkrat rukne pa začne tult ( to je fajn da ti ne tul skos), sirena je močna pa ful drgačna od drugih, dalinci majo dobr domet , ce avto odklenes pa ne odpres vrat se bo zaklenu nazaj preventivno, mas moznost panike, moznost da se avto zaklene k speljes, iskanje vozila... skratka fajn stvarca.
To pise da je montaza 10 jurju, pol pa odvisn kater model vzames, z alarmom al brez.
centralce z dalinci dobis po avto.netu za 10k se mi zdi in k to zracunas je 20k.
vem da on nc ne dobavlja sam,ker se folk skos zmisljuje kaj bi mel,lahko ti pa zrihta ce se zmenta.
mene še zanima če ve še ve kdo za koga ki vgrajuje centralo/daljinsko zaklepanje iz Mb ali okolice? razen tistega kateri je že bil napisan na začetku teme.
Lp