Nasveti in napotki ter povpraševanja...

stigma
Novinec

Kraj: lj

okvara sklopke na alfi 75????

Napisal/-a stigma Po jul 17, 2006 11:32 am

jo spe jest tle mal strasim kot navdeno v prejsnih formih imam spet en problem use smo ze probal in zadaj mi ni neki jasn k avto uzgem hocem prestavt noce it naprej ne nazaj premika pa se normalno ce4 ga porines neki mi ni jasn ker zvok se slisi k da skrta neki v masini or wat kva bi blo to kej narobe sosoed pa tud nima cajta ker ma dost drugih avtov za popravt kkkkk in bi to mal sam rasrafu pa sesrafu potli nazaj k itak nimam zdle nc za pocet med pocitnicam kva bi blo to narobe?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!MONA
LP stigma pod navdecim nickom dj f*** reclame dog the dog roox!!!!!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Re: okvara sklopke na alfi 75????

Napisal/-a sonček Po jul 17, 2006 11:42 am

S takilim vprašanjem ti lahko le še priporočam, da uporabi iskanje...najprej prever maš zajlo za sklopko...pa raj ne razdiraj sam ker ne boš dal nazaj dobr...če nisi mehanik pust.lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Po jul 17, 2006 12:50 pm

:jao: Kakšen besedni zaklad :jao: Dej drugič prosim piši lepo, da se bo dalo vsak kaj prebrat. Kot razumem ne moreš prestavljat? Če pa rineš v katerokoli prestavo pa škrta? No če je temu tako je to zato, ker se ti vsi zobniki v menjalniku ne vrtijo z enako hitrostjo. Razlog je lahko odpoved sinhronov, kar je malo verjetno, da bi šli za vse prestave, drugo pa da je sklopka u pi........ in se vrtlaji ne prenašajo čist uredu. Probaj sklopko zamenjat..... če ne pa ko imaš v leru spusti sklopko, jo še enkrat stisni in probaj prestavit. Meni ponavadi rikverc zajebava, pa naredim tako in je potem uredu.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
GTA lover
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GTA lover Po jul 17, 2006 2:41 pm

Kardan :?:
Alfa Romeo - Cuore Sportivo
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov