tristan01 je napisal/-a:Odgovor za na tvoj problem je precej banalen, ampak v moje mprimeru je delovalo.
So crknile tudi osvetlitve stikal na vratih in leva stran pozicijskih luči?
Če je teko, preveri še varovalke, verjetno je pregorela varovalka. Ampak s tem še ni rešen vzrok okvare. Verjetno ti je voda prišla v konektor luči za osvetlitev zadnje tablice. Ko je dovolj vlage, prihaja do kratkega stika, skuri pa varovalka za celotno levo stran. Vzrok temu pa je povsem banalno tesnilo v konektorju, ker ne opravlja svoje naloge.
LP Tristan01
SAVINJCAN je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Odgovor za na tvoj problem je precej banalen, ampak v moje mprimeru je delovalo.
So crknile tudi osvetlitve stikal na vratih in leva stran pozicijskih luči?
Če je teko, preveri še varovalke, verjetno je pregorela varovalka. Ampak s tem še ni rešen vzrok okvare. Verjetno ti je voda prišla v konektor luči za osvetlitev zadnje tablice. Ko je dovolj vlage, prihaja do kratkega stika, skuri pa varovalka za celotno levo stran. Vzrok temu pa je povsem banalno tesnilo v konektorju, ker ne opravlja svoje naloge.
LP Tristan01
ej model, ti si legenda, zadnja luč za osvetlitev tablice mi ni delala, sem šel včeraj menjat, dam žarnico not, nekaj časa dela in crkne, čez čas vidim, da ne dela leva pozicijska, grem večer se peljat z avtu vidim, da tudi na števcu ne delajo. zdajle pa šel pogledat še varovalke in bila je zanič za sprednjo pozicijsko, zdaj vse dela :P hvala
Po forumu brska: zundapp in 8 gostov