Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
zan333
Nov uporabnik

Popravilo 306

Napisal/-a zan333 Po jul 24, 2006 4:59 pm

lep pozdrav.

imam eno majhno težavo in pa ena stvar me zanima

1. Na peugeot 306, l. 94 je šla osvetlitev na sredinski konzoli (zračenje, pa ura), mal je čudno da vse naenkrat, mogoče pa so le res šle žarnice. in problem je ker ne najdem vseh vijakov da pridem not.
Na števcu pa ju šla ena žarnica v kotu, pa me tud zanima kako pridet do nje, kje so vijaki. Pa še to, kakšne so sploh žarnice potrebne.

2. Slišal sem da na hondi civic z motorjem 1.4 (75KM) lahko nekaj zamenjaš in dobiš več KM. Je to res in kaj to točno zamenjaš?
In potem ali je to možno izvest na moji 306, motor je 1.4, 55 KW.

Havla vsem.

Uporabniški avatar
Gagi84
Stalni uporabnik

Kraj: Podpec

Napisal/-a Gagi84 Po jul 24, 2006 6:00 pm

za sredinsko konzolo(zracenje ura) uzem vn radio pa sta not na vsaki strani lukne z notranje strani dva vijaka pol pa plastiko okol ure z izvijacem nezno vn napajsi pa sta spod dva vijaka k uro drzita pa dva k drzita se preostal del konzole. Stikala sveh stirih zmigovcov pa ostale tri pa sam porines vn z notranje strani. Vse skup slabih 10min dela za stevc pa se ne vem k ga se nism vn devov.

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To jul 25, 2006 10:35 pm

...preglej konektorje...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Born 4speed
Nov uporabnik

Kraj: Blagovica

Napisal/-a Born 4speed To jul 25, 2006 10:51 pm

Za števc maš ene par šraufkov okol tiste črne plastike pred števcom-tist uzameš dol pol se pa naprej vse vid- morš pa razdret un vzvod za štelat višino volana, da lohk volan tok dol spustiš da števc vn dobiš- sam zapomn si kako je tist vzvod sestavlen da nauš mel problemov pol k boš sestavlu- pol k boš mel števc uzun ga morš pa še mal razdret da prideš do une plate k so žarnce not nataknene, pol jih pa sam vn stakneš pa druge not- sam kašne so pa žarnce pa ne bi znou povedat-eno vzem vn pa nes u eno štacuno k žarnce prodajajo pa ti bojo že tm dal taprave ;) Upam da bo kej pomagal!

Lp speed
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: zundapp in 6 gostov