Kaj bi to lohk blo?Zgodi se mi pa to tko prbližn enkat na mesc

Avto je pa lupo
SkIDiver je napisal/-a:In kaj ma zobnik veze, da ne pride v zobnike vztrajnika? Nič. Kriva je sklopka štarterja ne pa zobnik, ker ni več pri moči, da bi ga z dovolj veliko silo porinla na vztrajnik. Ker je sklopka posledično tud prepočasna zobnik prej dobi obrate in potem se oglasi "mlinček za kavo".
Pelji k avtoelektričarju. Zamenjal bo sklopko in vrjetno dal nove krtačke, ko bo imel vse skupaj že zunaj.
...lahko je izrabljen ležaj osovine in gre zobnik kje mimo med dvemi zobi vztrajnika lahko pa samo izmetna tuljava ima notri kakšno smet ki ji ne dovoli iti do konca hoda ... L.p. madsvabo je napisal/-a:SkIDiver je napisal/-a:In kaj ma zobnik veze, da ne pride v zobnike vztrajnika? Nič. Kriva je sklopka štarterja ne pa zobnik, ker ni več pri moči, da bi ga z dovolj veliko silo porinla na vztrajnik. Ker je sklopka posledično tud prepočasna zobnik prej dobi obrate in potem se oglasi "mlinček za kavo".
Pelji k avtoelektričarju. Zamenjal bo sklopko in vrjetno dal nove krtačke, ko bo imel vse skupaj že zunaj.
Sklopka je bla glih menjana in je čist nova.Zanima me a nej počakam da začne to delat bl pogosto al čimprej zamenjat zadevo
Mad je napisal/-a:...lahko je izrabljen ležaj osovine in gre zobnik kje mimo med dvemi zobi vztrajnika lahko pa samo izmetna tuljava ima notri kakšno smet ki ji ne dovoli iti do konca hoda ... L.p. madsvabo je napisal/-a:SkIDiver je napisal/-a:In kaj ma zobnik veze, da ne pride v zobnike vztrajnika? Nič. Kriva je sklopka štarterja ne pa zobnik, ker ni več pri moči, da bi ga z dovolj veliko silo porinla na vztrajnik. Ker je sklopka posledično tud prepočasna zobnik prej dobi obrate in potem se oglasi "mlinček za kavo".
Sklopka je bla glih menjana in je čist nova.Zanima me a nej počakam da začne to delat bl pogosto al čimprej zamenjat zadevo
svabo je napisal/-a:SkIDiver je napisal/-a:In kaj ma zobnik veze, da ne pride v zobnike vztrajnika? Nič. Kriva je sklopka štarterja ne pa zobnik, ker ni več pri moči, da bi ga z dovolj veliko silo porinla na vztrajnik. Ker je sklopka posledično tud prepočasna zobnik prej dobi obrate in potem se oglasi "mlinček za kavo".
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov