Tomi000 je napisal/-a:Pri kolk km se pa menja pri cliotu 1 1.4 ? ali se lahko vozi dokler ga ne "ftrga" ?
Cash je napisal/-a:Tomi000 je napisal/-a:Pri kolk km se pa menja pri cliotu 1 1.4 ? ali se lahko vozi dokler ga ne "ftrga" ?
Vtrgati ti ga NE sme, ker ti potem zabije ventile in pridejo stroški za popravilo zelo veliki, tisti, ki to "slučajno" ne veste.
Tomi000 je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Tomi000 je napisal/-a:Pri kolk km se pa menja pri cliotu 1 1.4 ? ali se lahko vozi dokler ga ne "ftrga" ?
Vtrgati ti ga NE sme, ker ti potem zabije ventile in pridejo stroški za popravilo zelo veliki, tisti, ki to "slučajno" ne veste.
ja saj zarad tega me zanima, ampak sem slišal da pri nekaterih avtomobilih ne naredi škoda, no jaz se ne spoznam, zato tudi sprašujem....kako pa veš da je bolj slab, a samo po kilometrih, ker če kupiš star avto potem bi mogel vsak zamenjat jermen, ker se ne kako kdaj je bil menjan oz. ali je sploh bil
Pero je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:
Ja ni panike, ti kr voz, stroški so kasneje le malo višji kot preventivna zamenjava takrat kot je treba...
Zobat jermen je stvar pri kateri služijo mehaniki - menjava ni potrebna skoraj nikjer
![]()
IZJAVA LETA...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov