Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
zums
Nov uporabnik

Motorček za vrata Hyundai

Napisal/-a zums Sr avg 30, 2006 8:55 am

Ne dela mi centralno zaklepanje pri zadnjih vratih za voznikom. Mislim da gre za motorček.
Gre za Hyundai Elantro 2001.
Kje se bi dalo dobiti najcene omenjeni del.
Mam se en problem : Dvig šipe pri sovozniku - z mojim(voznikovim)stikalom ne deluje.
Deluje normalno če dvignemo/spustimo s sovoznikovim stikalom.
A gre tukaj tudi za motorček?

Hvala za odgovore,
lep pozdrav

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Sr avg 30, 2006 8:57 am

Pri sipi stoposto ni kriv motorcek ampak stikalo na tvoji strani radi crknejo ce jih spricas recimo z maxi brillom ali cem podobnim. Vzami narazn pa malo kontakte spucaj mejbi bo delalo pa motorcek tud preveri prvo mejbi je samo kaka malenkost :P
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Sr avg 30, 2006 9:04 am

marko01 je napisal/-a:Pri sipi stoposto ni kriv motorcek ampak stikalo na tvoji strani radi crknejo ce jih spricas recimo z maxi brillom ali cem podobnim. Vzami narazn pa malo kontakte spucaj mejbi bo delalo pa motorcek tud preveri prvo mejbi je samo kaka malenkost :P

Se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim. Sm že neštetorkat omenu ta maxbrill, in dodal da se ga izogibajte. Velikrat se zgodi da menjamo razna stikala v avtu in plačujemo po nepotrebnem. Vzam si pol urce časa pa razdri, s kompresorjem spihaj zadevo, nato še zbriši s suho krpo in dvomim da neb deloval po opravljenem delu. Zj pa če maš preveč denarja in premalo časa, pa lahka drugo stikalo nabaviš, v kar pa dvomim da bi rad razsipaval na veliko z denarjem.
Hvala, LP.

lucky009
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a lucky009 Sr avg 30, 2006 12:15 pm

za steklo je šlo tud pomoje stikalo pridejepa stikalo od nekje 20k pa vse tja do mal čez 50k odvisno od opreme , za centranlo če ti je šal motorček pride okol 30ktko da kle tud probi se mal poigrat s kontakti oz. kje kagšnega rabljenega

Uporabniški avatar
joztom
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a joztom Sr avg 30, 2006 2:09 pm

A ste kaj vprašali na Motomat ali Anet za neoriginalne dobavitelje, se mi zdi da sem videl tudi za korejce.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov