Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če sep 14, 2006 8:02 pm

Jst sem mel podoben problem na svojem prvem avtomobilu in sicer mi je kamen priletel direktno na rob stekla zgoraj kar je sprva bilo samo okrušeno se je po parih kilometrih začela na zunanji strani stekla delat razpoka,ki je bila iz ovinka v ovinek večja zaradi zvijanja karoserije in ob koncu dneva je bila sprednja plast šipe razpokana po celi dolžini in širini.Priporočam,da poškodbo uveljavljaš pod kasko kot sem jo jst ali pa daš steklo popravit,če ni razpokano.se pa ena firma ukvarja z takimi popravili,ki na okrušen dela nanesejo nekakšno zmes,ki je enaka steklu in pol to polirajo.Vsekakor pa ti priporočam popravilo zaradi morebitnih kasnejših nevšečnosti.Tako poškodovano steklo zna pozimi še prej počiti,ker na steklo pozimi delujejo velike sile (znotraj toplo,zunaj mrzlo)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Če sep 14, 2006 8:16 pm

Najbolje je, da pogledaš http://www.carglass.si
Slika

Uporabniški avatar
tuning1
Nov uporabnik

Napisal/-a tuning1 Če sep 14, 2006 8:33 pm

Če poškodba ni večja kot kovanec za pet tolarjev,potem je popravilo možno.Če imaš zavarovane šipe pol te nič ne stane drugače pa popravilo stane 12.960 SIT. Je pa vredu da se to čimprej porihta.Obstaja tudi možnost da med popravilom šipa dalje poči ker ta naprava dela pod pritiskom treh barov. Če pa popravilo uspe potem se vidi samo majhen flekec na steklu in steklo ima enako trdoto kot prej in ne more več počit naprej. In še garancijo dobiš.

Uporabniški avatar
tuning1
Nov uporabnik

Napisal/-a tuning1 Če sep 14, 2006 8:52 pm

Potem pa je najbolše da prideš k nam na CARGLASS pa da se pogleda. Delavnica pa je v MB in v LJ.

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Če sep 14, 2006 8:52 pm

Raje pelji popravit. Možno je, da se bo poškodba večala.
Slika

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če sep 14, 2006 9:04 pm

Definitivno moraš popravt.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
tuning1
Nov uporabnik

Napisal/-a tuning1 Če sep 14, 2006 9:10 pm

Če pa ti slučajno dalje poči potem potem pa ti preostane samo še menjava stekla. To pa je približno dve uri in pol in lahko avto odpelješ. Če si pa kje dalje doma pa pridemo tudi na dom in menjamo na dvorišču.

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Če sep 14, 2006 9:11 pm

tuning1, smem vprašat kje v MB imate delavnico?
Slika

Uporabniški avatar
tuning1
Nov uporabnik

Napisal/-a tuning1 Če sep 14, 2006 9:14 pm

Na Studencih, Radovanova 2(bivši ELEKTRO TABGA).Malo dalje od MERKURJA,kakšnih 200m in potem desno .

Uporabniški avatar
tuning1
Nov uporabnik

Napisal/-a tuning1 Pe sep 15, 2006 8:51 pm

Hvala za pohvale čeprav jaz ne delam v LJ.Ampak smo v MB prav tako prijazni. :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov