sonček je napisal/-a:Veš če se ne spoznaš na take stavri raje pelji k enmu fušarju mal se pozanimaj pa je. Druga vrjanta je da se da z malo truda narest (pr golfu je tako da se odvije dva vijaka potem pa samo dol vržeš čeljust, potem ščistiš, potem pa naj bi vzel dva železa(pr nas rečem mtrajzl nekako tako) in porin cilinder nazaj,vstaviš not ploščice, in moniraš nazaj.).
Upam da sem razložu prov.
Speedfighter je napisal/-a:Namreč danes (še sam ne vem kako) sem uspel ostat brez sprednje desne zavorne ploščice (leve je še vsaj 6 mm!)
SAVINJCAN je napisal/-a:sonček je napisal/-a:Veš če se ne spoznaš na take stavri raje pelji k enmu fušarju mal se pozanimaj pa je. Druga vrjanta je da se da z malo truda narest (pr golfu je tako da se odvije dva vijaka potem pa samo dol vržeš čeljust, potem ščistiš, potem pa naj bi vzel dva železa(pr nas rečem mtrajzl nekako tako) in porin cilinder nazaj,vstaviš not ploščice, in moniraš nazaj.).
Upam da sem razložu prov.
sem vedel, da boš nekaj infomativnega za golfa napisal. hvala, bom uporabil nasvet če kdaj kupim golfa 2 dizl, ko bom obupal nad ostalimi vozili.
Po forumu brska: zundapp in 8 gostov