kromfelna je napisal/-a:Saj vrednost človeka ni denar. Se glavnih stvari ne da kupit z denarjem. Čast, ugled, spoštovanje, tega človek, ki plačuje delavce minimalno, nima, niti pri ta bogatih in bogatejših od sebe, niti pri tistih z minimalci. Se pa najdejo takšni, ki so na njegovi strani na obeh straneh, ampak med temi ni takšnih z možgani.
Delaj, če ne pa pojdi drugam. Tega pravi podjetnik, tudi "kapitalist", ne bi smel uporabljati.
CERES je napisal/-a:Kaj vse sem tukaj prebral :P Vskmu se lahko zgodi da ostane ob cesti. Ali ima ferrari ali kaki "mali avto"Res da je ferrari amapak tudi takim se lahko zgodi....seveda mi nismo navajeni oz. smo začudeni če opazimo kakšen drag avto ob cesti ki čaka, da ga pridejo iskati. V bistvu smo mi sami krivi da se tako obnašamo. Vem pričakujemo če damo ogromne količine denarja za avto da se ne bo nič kvarilo ampak tukaj je to narobe. Saj količina denarja ne prinese ne vem kako "kvaliteto". Avto je pač avto. Taki eksotični avtomobili so seveda lepi ampak moje mišljenje je to da se pokažeš širši množici (glejte me kaki avto imam :P )Okey obstajajo tudi taki da avto kupijo da ga imajo doma v zbirki ampak to so popolnoma drugi ljudje.Ti imajo vsaj kako pamet v glavo....tip ima pač denar oz. se je znajdu kako se more obračati in to je to.Sam gotovo bi lahko tisti denar ki ga je zapravil za avtomobile bi lahko bolje vložil kam drugam oz. lahko bi se začel vesti kot dober gospodar svojih uslužbenk. In tako bi te bile bolj srečne in seveda posledično bi se produktivnost povečala
![]()
Lp
... ja in pol se čudiš ... če vsi tako razmišljate pol res ni čudno če dobiš knjižico ker si grdo pogledal in dobita tvoje delovno mesto dva delavna polizobražena nesloveeeeenjskogovoreča vanzemaljca za polovično ceno ... ok ni kaj - tisto o jajcih - če bi bila pravna država bi mu jih odžagala pravočasno ... Bananarepubljik L.p. MadKritik je napisal/-a:Ne vem kaj jim gre v nos, da je tip tolk bogat, delavke pa imajo minimum. Če se ženske ne znajo zbunit je to njihov problem. Tip je videl priložnost, da si ustvari bogastvo in jo je tud izkoristil. Prav vsakdo ima enake možnosti, samo imeti toliko j**c in kaj tvegat, to pa zmore zelo malo ljudi. Sej se res to grdo sliši, ampak tako je. Tudi jaz bi isto naredil. Lahko so srečne, da imajo šiht, če jim pa kaj ni všeč si ga lahko pa drugje poiščejo. - Tole je čisti off topic, ampak žal drugače ne gre.ops:
kromfelna je napisal/-a:Škoda, da ni dizl. Folk bi bajte prodajal, samo da bi ga mel. Sedaj pa preveč žre in ga nočejo. Kaj jim hoče ferrari, če pa ni dizl.
Mogoče pa paše not motor katerega fiata, šrauf na šrauf. Potem lahko kar doma swapamo.
"Cariniki ulovili voznika Ferrarija, kateri se je prevažal na kurilno" -> Za na prvo stran cajtng.