ban je napisal/-a:Pr fabiji sem mel podoben problem da mi je voda notr pršla pr vratih. Sem dal stran tapeto na vratih in ogotovu, da je notr še ena kovinska stena, ki je pršraufana na vrata. In okol te kovinske stene oz. pleha je ena dihtnga ki ni dobr dihtala zato je voda ki je pršla od zunej in je tekla dol pod šipo tle na dihtngi čez udarla. Pa sem vzel silikonski kit in vse dobr zasilikoniru, pol je blo pa vse ok. Sam če boš dajal dol oblogo merkej da ne boš tiste štifte k držijo oblogo na vrata plomu. Pa tud mal moraš vedt kako se tapeta dol sname ker ni nobenih šraufov vidt, so vsi spodej pod plastiko.
Točn tako ko si napiso, js sm mel isti problem pri seat toledo l.00, in sem tedaj ko še nisem odkril vzrok načedno popiz..., ker pač v dežju sem imel vedno moker predpražnik in to ne mal, kr lepo je voda stala not. Kar dosti časa sem odkrival vzrok od tega da bi imel odtočne kanale zamšene do dihtung itd... No in potem sem šel k enem avtokleparju in mi je vzrok kr nevedo, kje kaj kako (po šipi ti teče voda v vrata notri pod to plastično tapeto je še ena taka kovinska, ki bi po pravem morala dihtat, da bi pač voda odtekla zkozi lukjnic pod vrati, ta ti pa spušča in ti voda priteče pri pragu not) No on mi je nato vzev zunanjo platično tapeto dol, in sem sam lepo odstrnil uno dihtungo, na kovinski zavesi in noter zalil s posebnim silikonom, nazaj žašravfu in problema več ni bilo:))
PS: sam potem sm zvedu,da imajo večina seatov (toledo, leon) to napako da jim voda pri pragu not teče, nej bi bila tovarniška napaka...