Bi mi bil kdo med Postojno in Ljubljano pripravljen na napisano potrdilo dati žig podjetja, za recimo 500SIT?

Montiran je bil sigurno pravilno. Sploh ne vem, s kakšno montažo bi ga lahko uničil po 3000km oz 3 mesecih

koliko je pa napenjalec vreden za unota? shop za 299?
pozabi na ta napenjalec in je.... saj te ne bo konc. Če ti je delal en fušar,in je opazil,da ima že nov luft,zakaj ga je sploh zmontiral. A zdaj naj te pa eno podjetje vleče ven iz tega.... niti pod razno.
kaj trgovec ti je ob nakupu povedal da ga mora montirat strokovnjak oziroma ti to pise na racunu ?????
jaz vem da mu dam eno na gobec ce mi ne menja oziroma zacne tvezit o nekih potrdilih
zcmr je napisal/-a:kaj trgovec ti je ob nakupu povedal da ga mora montirat strokovnjak oziroma ti to pise na racunu ?????
jaz vem da mu dam eno na gobec ce mi ne menja oziroma zacne tvezit o nekih potrdilih
Primoz_86 je napisal/-a:Dobro, ampak za štampiljko namočit v črnilo in jo pritisnit na list papirja, kar vzame max 5 minut skupaj z dogovorom itd mislim, da je primerna cena 500SIT (lahko plačam tudi s pivom). 600SIT pa zaslužim preko študentskega servisa za 1 uro dela za mnogo težje delo kot štampiljke na list pritiskat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov