Dariooo je napisal/-a:se mi zdi da zavore pasejo tudi od R19 zadnje.....al se od kakega drugega renaulta al francoza...vzami zavore dol pa pejdi po odpadih pogledat....
ce pa rabis samo diske pa ploscice kupis od konkurene in bos sel ceneje skozi
LP
ŽVal je napisal/-a:Zdravo,
Kot vemo ima GTT tudi odzadaj diske, kar zna bit problem ker originalne je težko dobit. Problem pri mojih bremzah je da mi na zadnji desni strani, bremz pakne (čeljusti se mi zdi) šobajo (drgnejo) ob disk. Menda je neka fedra padal ven pa jih ne drži več narazen. Mogo bi jih menjat, pa me zanima če lahko sam in katere čeljusti pašejo na gtt al morajo bit original ?
LP, Žiga
Neo32 je napisal/-a:ŽVal je napisal/-a:Zdravo,
Kot vemo ima GTT tudi odzadaj diske, kar zna bit problem ker originalne je težko dobit. Problem pri mojih bremzah je da mi na zadnji desni strani, bremz pakne (čeljusti se mi zdi) šobajo (drgnejo) ob disk. Menda je neka fedra padal ven pa jih ne drži več narazen. Mogo bi jih menjat, pa me zanima če lahko sam in katere čeljusti pašejo na gtt al morajo bit original ?
LP, Žiga
lej glih dons sem bil pri kolegu ki je si je porihtal turbo 5
no u glavnem on prodaja zadnjo torzijo z celjustmi in novimi zadnjimi diski za 25k, cnej od tega vrjetno ne bos dobil, je pa vse original, tko ce te zanima mi poslji pm pa ti bom dal stevilko, ma pa se veliko delov za turbo 5
ni on mislu da daš kr od enga vat diske gor ,je mislu da jih kupiš od konkurenčne firme ne originalne drugač ma pa golf tud disk s pestom vred zadinebivedu je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:se mi zdi da zavore pasejo tudi od R19 zadnje.....al se od kakega drugega renaulta al francoza...vzami zavore dol pa pejdi po odpadih pogledat....
LP
Kater avto ima pa še v zadnjih diskih ležaje tako kot petka turbo? Original od renaulta staneta oba skupaj 22k sit - danes preverjeno.
čare je napisal/-a:ni on mislu da daš kr od enga vat diske gor ,je mislu da jih kupiš od konkurenčne firme ne originalne drugač ma pa golf tud disk s pestom vred zadinebivedu je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:se mi zdi da zavore pasejo tudi od R19 zadnje.....al se od kakega drugega renaulta al francoza...vzami zavore dol pa pejdi po odpadih pogledat....
LP
Kater avto ima pa še v zadnjih diskih ležaje tako kot petka turbo? Original od renaulta staneta oba skupaj 22k sit - danes preverjeno.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], J1897 in 26 gostov