Nebivedu... svaka ti čast.
Res so me nategnili kot "vosla", škoda da sem se tega zavedel 2 mesca prepozno.
Po vsem povedanem pa so to moji načrti za prihodnost :
Pred zimo :
1. optimalno porihtat mašino glede na njeno trenutno stanje (vžig, ventili,...) - ta ali pa naslednji teden
2. spraznit in spucat hladilni sistem (trenutno je noter samo voda, ker mi je enkrat vtrgalo glavno cev in je vse steklo ven

)-ta vikend
3. spucat cevi za luft (filter->turbo->intercooler->fergazer)-ta vikend
4. pošvasat podvozje in karoserijo (prage in zadnje robe mam - od navadne 5ke - po premo tudi grem v kamnik) - nič še ni ziher, razen tega da bo pred menjavo gum
Avto bo po tem v veliko boljšem stanju kot je, saj na njem ne bo več rje, mašina pa bo tudi malo bolj stabilna.
Naslednje leto (maj -> september):
1. obnova mašine
2. obdelava karoserije in barvanje
3. elektrika v avtu (števci & stuff)
4. lasten pogreb (delo overdose

)
Če mi uspe (kar mi mora in mi tudi bo), bom imel avto v katerega bom vložil okoli 400.000 sit(+ 350 jurjov nakup), vreden bo pa mnogo več oz. zame kar neprecenljiv. Upam da mi ga potem ne bodo ukradli, kot se je zgodilo nekomu na tem forumu

.
Imam ventilator za fergazer (anti-perculation fan je bolj fancy izraz

), tak da ne se bat da bi kaj zagorelo. Olje sem menjal avgusta (2000 prevoženih od takrat), tako da so verjetno res ventili.
Hvala za pomoč, če mate kakšne pripombe/izboljšave/... glede mojega načrta, povejte, samo ne mi gnjavit z "yo, kaj pa druge letvice, yo pa mean clean look, yo" ker tega na tem avtu ne bote vidli

. Pa brez zamere