alien-w je napisal/-a:Kako bos naredu s klucavnco za prtlaznik?
Evo mal pozno sem se oglasil, pa vseeno. Motorčke sem si zmontiral in dela vse OK.
Zaradi preprostosti sporočila sem par stvari izpustil, upam da ne zamerite.

ops: Namreč centralno zaklepanje sem že imel serijsko vgrajeno na zrak. Ker so mi začele crkovat ključavnice in mi je poleg tega tudi pogosto uhajal zrak sem izgubil živce in se odločil, da obstoječ sistem opustim zaradi same nepraktičnosti in velikih stroškov, če bi se odločil za popravilo.
Z vsem skupaj sem se precej zamudil, ker sem moral malo "predelati" obstoječe ključavnice (z dremel :P), da sem imel prostor za kljukice za električno zaklepanje.
Nekaj predelav v stilu brusenja plastike je bilo potrebnih tudi na konektorjih med vrati in karoserijo, ker ni bilo več prostora za žice.
Nekdo mi je predalgal, naj zvrtam kar luknjo v pleh ampak nad tem nisem bil navdušen in sem se odločil za drugo pot.
Za prtljažnik še ne vem nič kako in kaj, ker trenutno nimam časa, da bi se ukvarjal s tem. To pride najbrž v poštev drugo leto, ker se bo kmalu preveč shladilo. Spomladi, ko kaj pridem do časa bom usposobil še tisto.
Mislim, da načeloma s tem ne bi smelo biti problema, ker priprava že je. Malo več bo dela z rezervoarjem...
Štrom sem si že vnaprej pripravil, tako da če bo vse po sreči samo dam motorčka not in zvežem...