TUNING_BOY je napisal/-a:Ka si pomislu da je zadnje čase hladneje zunaj in se u kilerju voda bolj ohladi?
Jurchi je napisal/-a:@gricko
Sej men je to jasno....ni mi pa jasno zakaj je potem (če je to res kar praviš ti, da pač prej odpre termostat) spodnja cev skos hladna.....ker kukr je men znano se potem obe cevi segrejeta, ker pač termostat vodo spusti čez........sprašujem zato, ker sem lansko zimo mel isti avto in se je v Kranjski gori pri -23 stopinjah ogrel na 90.....zato mi ni jasno.....razeč če res novi kiler tolk bolj hladi kot stari
Jurchi je napisal/-a:TUNING_BOY je napisal/-a:Ka si pomislu da je zadnje čase hladneje zunaj in se u kilerju voda bolj ohladi?
prosim te vzdrži se takih....ne me met za butla.....ker se nisem prvič včeraj usedel v avto.
@gricko
Sej men je to jasno....ni mi pa jasno zakaj je potem (če je to res kar praviš ti, da pač prej odpre termostat) spodnja cev skos hladna.....ker kukr je men znano se potem obe cevi segrejeta, ker pač termostat vodo spusti čez........sprašujem zato, ker sem lansko zimo mel isti avto in se je v Kranjski gori pri -23 stopinjah ogrel na 90.....zato mi ni jasno.....razeč če res novi kiler tolk bolj hladi kot stari
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov