... Če prej teh problemov nisi imel in ... če se še voziš okrog in ne kaže nič pritiska imaš verjetno napako na instalaciji - verjetno ste kaj premaknili ali pozabli nazaj priklopit gor vseeno jaz dokler ne bi našel kje je napaka ne bi voziltuning1 je napisal/-a:Imam R19 16V in pred kratkim sem dal zamenjat vsa tesnila in teflone.Zdaj pa kar naekrat ni več pritiska olja v motorju. Ko dam kontakt števec pokaže nivo olja in ko ga vžgem pa pade kazalec čisto dol ko bi moral kazat pritisk olja v motorju. Zdaj pa ne vem ali je oljna črpalka ali so ležaji na ojnici ali kaj drugega.Če je imel kdo podobne težave mi prosim naj svetuje kaj naj naredim ali kako naj kaj preverim da vem kje je težava.
Pavka je napisal/-a:Tisti cager je le za nivo olja v motorju in ne za pritisk.Verjemi, če pritiska nebi bilo, bi zaribal v minuti
dr.otkar je napisal/-a:Čebelca strinjam se s tabo, nekateri se še niso usedli v avto s športnim pridihom.
Glede pritiska pa najbolj ziher ga je pomerit s manometrom, nato premerit stikalo če se odziva na pritisk olja pri obratih, nato pa iskamje napake na instalaciji.
Drugač pa ta motor ni kar bi moral biti, primanjkuje konjev.
Dober avto je bil R-21 2.1 turbo z slabimi 200KS. Zadeva za izstrelit.
Kar se renojev tiče da ne bo pomote.
... :P Clio 1.8 16 v By Penso - delavnica blizu Savone, ki jo imajo trije ex Hrvati - oče Valter sinova Mirko in Loris ter stric Mario Penso ... Clio 1.8 16v z Garettovo turbino T3 ima 284 konjev ... daj mi email ti pošljem slike in grafe :P :P :P L.p. Maddr.otkar je napisal/-a:Čebelca strinjam se s tabo, nekateri se še niso usedli v avto s športnim pridihom.
Glede pritiska pa najbolj ziher ga je pomerit s manometrom, nato premerit stikalo če se odziva na pritisk olja pri obratih, nato pa iskamje napake na instalaciji.
Drugač pa ta motor ni kar bi moral biti, primanjkuje konjev.
Dober avto je bil R-21 2.1 turbo z slabimi 200KS. Zadeva za izstrelit.
Kar se renojev tiče da ne bo pomote.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov