... na vsakem parkiranem Kanguju ga imaš zastonj ... :P :P :PBosko001 je napisal/-a:Saj ni nategovanje, ampak avto za kupca ne bo 40 jurjev več vreden zaradi novega hladilnika. Če bi hotu nategovat, bi noter zlil tiste tesnilce, ki bi zadevo poštimal za kakšen mesec, ampak to ni moj namen! Hočem dobit DRUG DOBER hladilnik! Ne daje pa se mi zanj več kot 10-15 jurjev. Če paše od kakšnega clia pa še vedno ne vem!
![]()
protonika je napisal/-a:Bosko, ocitno si pogledal link, menda si poiskal svoj tip kanguja in če zraven piše tudi clio, potem si izvedel tudi, točno s katerega clia paše. Na ene kanguje pač paše isti hladilnik kot na nekatere cliote, čisto točno ti bodo pa to povedali na pooblaščenem servisu, da boš vedel ne samo tip avta, ampak tudi letnik itd. Potem pa veselo na salomonca oziroma klicat trgovine z neoriginali. Ampak kot rečeno, če je hladilnik dolgo zunaj oziroma suh, ni OK.
čare je napisal/-a:če kupec ne opazi da hladilnik pušča si je sam kriv prodajalec pa menda ne bo govoril o napakah ki niso glih vsakodnevne ,ker če bi bilo tako potem marsikdo ne bi prodal avta kdo ti pa še kej po pravici pove
phoebus je napisal/-a:Čare: sory, meni se ta odnos ne zdi fair. Pač poveš, to pa to je na konc pa bi blo kmal za zamenjat, drugač je pa avto špica.
Ne pa da človeku uščije hladilnih 14 dni po nakupu...ali pa, še slabše, mu kak j**c zabarikadira kanale v glavi...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], mrtwelvetrees in 21 gostov