Nasveti in napotki ter povpraševanja...

bmikuz
Nov uporabnik

cukanje motorja 1.5 crdi (110 KM)

Napisal/-a bmikuz Ne okt 29, 2006 2:47 pm

Ja, jest sm trenutno vas najnovejsi clan. Pred dvema mesecama sm kupu novega Hyundai Getz-a 1.5 crdi 110 konjskega in sm kar zadovoljen z njim. Se bolj pa bi bil zadovoljen, ce ne bi imel neke napake, ki me vcasih zelo moti. To je, da se ni zelo udobno peljati v prvi ali drugi prestavi pri priblizno 1000 do 3000 obrati/min, ker motor precej cuka. Pri visji obratih se potem umiri. Na sreco nisem doma v mestu, saj bi potem imel pri speljevanju in pocasni voznji se vec problemov s tem. Na servisu so rekli, da je verjetno problem v neustrezni elektroniki za tako mocen motor. Povedali so mi se, da sem prvi s takim probemom in da mi trenutno ne morejo pomagat. Ce bi se pokazalo, da imajo tudi drugi podobne probleme, bi probali napako odpraviti. Rad bi izvedel, ce je napaka serijska ali jo ima samo moj Getz.
Zanima me, ce ima kdo med vami morda tudi Getza 1.5 crdi s 110KM ali pa kak drug Hyundai-ev model z istim motorjem in ce je tudi sam opazil kaj podobnega.
Lp

Uporabniški avatar
Bosko001
Novinec

Kraj: Krško

Napisal/-a Bosko001 Ne okt 29, 2006 3:36 pm

Če ti avto ne dela kot bi mogu, ti ga morjo zrihtat! Ne se pustit farbat pa padat na fore, "če bo še kater mel težave pol bomo pa ukrepal.." HALO!! Ti si avto kupu, plaču in hočeš da dela! Pika!!
Slika

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Re: cukanje motorja 1.5 crdi (110 KM)

Napisal/-a Bric Ne okt 29, 2006 3:38 pm

bmikuz je napisal/-a:Na servisu so rekli, da je verjetno problem v neustrezni elektroniki za tako mocen motor. Povedali so mi se, da sem prvi s takim probemom in da mi trenutno ne morejo pomagat. Ce bi se pokazalo, da imajo tudi drugi podobne probleme, bi probali napako odpraviti.

Take izjave, pa že dolgo ni bilo. Kateri servis ti je to rekel? Če je avto nov, ima garancijo. So sli stučkoti vsaj na testno vožnjo, in priklopili na tester?

Najprej zamenjaj servis. Ni važno, ali se napaka pojavlja serijsko, ali samo na tvojem avtu. Morajo ti popravit.
Slika

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Če nov 02, 2006 11:27 am

Lol samo resno..

Glej pojdi na drug servis..oz. vztrajaj pač na svojem kar se tiče napake.

Mislm avto maš v garanciji in maš vso pravico zahtevat da ti deluje brezhibno! Ne odstopaj od tega! Neboš zdaj ti trpel ker oni še ne znajo popraviti napake...resno.

Če ne morejo popraviti napake..pa naj zamenjajo mašino, elektroniko al karkol :roll: ...mislm pač kakorkoli se že to dela.

Uporabniški avatar
marko stare
Novinec

Napisal/-a marko stare Ne nov 12, 2006 1:25 pm

Pa kakšni ste to ljudje, potrebno je vztrajati in ne mencat in se zadovoljit s takimi izgovori, me sigurno ne odpravijo z njihovega dvorišča brez da odpravijo napako in to ne jutri pojutrišnjem ampak takoj. :!:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne nov 12, 2006 1:32 pm

jst bi rekel da je neki z loputo narobe.

Ti zahtevaj da ti poštimajo,karkolk je že narobe. Verjemi,ko bo avto izven garancije,bodo pa takoj vedeli kaj je vzrok,ampak s to razliko,da boš ti ob denar...
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], mrtwelvetrees in 13 gostov