Ojla...
Ko je avto čisto nov (predno ga dajo v salon) je namazan z nekakšno žavbo, ki avto konzervira. Se pravi zaščiti pred zunanjimi vplivi (predvsem vremenskimi)
Ko kupec potrdi nakup vozila. prijazni prodajalec naroči mehanikom, da naj avto pripravijo za prodajo. Sledi čiščenje konzervansa, ter ostalih zadev.
Da nebom dolgovezil. Ko je avto nov, ima tudi čez motor neko žavbo, te pa ponavadi ne odstranijo. No vsaj očetu je niso pri Oplu.
Ko mi je oče posodil svoj nov avto se je meni zgodilo isto kot tebi. Ko sem punco pripeljal na vrh Šmarjetne gore, se mi je izpod pokrova pokadilo. Takrat se je tudi meni pokadilo v glavi. Ko sem odprl pokrov motorja sem izvedel, da se kadi z ohišja motorja in da smrdi po zažganem (kot bi se margarina pregrela
Nič hudega ni. Ne sekiraj se. Boš videl, da pri 250.000 KM ne bo smrdelo po zažganem. Počasi se pa le zlufta
Lp
Avto ti vedno na dan prodaje pije najmanj olja, poraba je kot pri WV Lupo, pa se potolcen nikoli ni bil. Clovek se potem vprasa zakaj ga sploh prodaja.??