Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
tmrckt
Nov uporabnik

Pozicijska spredaj golf 4

Napisal/-a tmrckt Ne nov 26, 2006 12:31 pm

Pozdrav,
rabim pomoč glede pozicijske žarnice spredaj na sovoznikovi strani... ta preklet golf... naj mi kdo prosim napiše kk je postopek menjave žarnice pozicije, kr js je nikakor ne morem ven dobit. lahk pridem do nje z roko, jo zavrtim a ven je ne dobim... sm se matru ze ful dolg tk da res ne vem, obup... :cry:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Re: Pozicijska spredaj golf 4

Napisal/-a acid Ne nov 26, 2006 12:35 pm

tmrckt je napisal/-a:Pozdrav,
rabim pomoč glede pozicijske žarnice spredaj na sovoznikovi strani... ta preklet golf... naj mi kdo prosim napiše kk je postopek menjave žarnice pozicije, kr js je nikakor ne morem ven dobit. lahk pridem do nje z roko, jo zavrtim a ven je ne dobim... sm se matru ze ful dolg tk da res ne vem, obup... :cry:

Vrjamem da je obup, ampak nažalost smo v isti poziciji vsi lastniki golfov 4, baje je na petki še bolj peklensko menjat žarnico. :evil: tudi sam sem se dolgo zajebaval ko sem menjaval to p**** žarnico za kratke pa dolge luči. Nevem kaj mislijo ti proizvajalci. :/:o:/
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
tmrckt
Nov uporabnik

Napisal/-a tmrckt Ne nov 26, 2006 12:36 pm

U bistvu jst morm manjat parkirno al pozicijo al kk se ji reče, kratke/dolge delajo ...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: Pozicijska spredaj golf 4

Napisal/-a MacTron Ne nov 26, 2006 12:38 pm

khm.. mogoce ima kaksn zaskocni mehanizem ...obrni

evo tukaj ti kaze kam gre...
Slika
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
dr.otkar
Novinec

Kraj: nihče ne ve

Napisal/-a dr.otkar Ne nov 26, 2006 12:56 pm

vzaemi radio klešče, to so špicange ki so na koncu ukrivljene, drugače pa si pomagaš z velikim izvijačem, primeš jo z roko nanjo nasloniš izvijač in narahlooo pajsaš....

Res se strinjam z vami, tehnologi in konstruktorji mislijo sam to kak bo svetlo......
mislim, da imaš zamašeno žico ............

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne nov 26, 2006 1:39 pm

Tud jst sem se zadnjič namučil pri polotu (tisti ki imajo dvoje okroglih luči spredaj) in ima parkirno žarnico tako globoko notri ter v kotu,da sem se precej zezu,da sem eno ubogo žarnico zamenju.

Za štirko zdaj iz glave res ne spomnim,mislim da konektorček samo stisneš iz obeh strani malce (tam kjer ima jezičke) in potegneš vn.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov