Napisal/-a sanka Po nov 27, 2006 11:48 am
No gospodje, peljal sem ga k enmu mehaniku ki pa mu je na žalost ta tester crknu pa ga še ni dal popravt. Zdaj mogoče bi bilo potrebno kake filtre res zamenjat, ampak a ti tega ne nardijo na rednih servisih, zamenjajo jermene, pregledajo motor, črpalke, nenazadnje tudi olje?? Zakaj potem plačujem vsako leto 25k SIT za redni servis??
A mi mogoče lahko kdo pomaga, na koga naj se obrnem za ta tester, da pogleda a je res kaki "sistem"(berite sonda, senzor, itd) šel po gobe....Za Maribor ali bližnjo okolico bi prosu.
Pa še to: KAter servis(pooblaščen) bi vi izbrali za vozilo ŠKODA(na žalost spet v MAriboru ali bližnji okolici),razn TIPOM-a(ker tam so se mi vse te stvari dogajale)
Kar pa se aditivov tiče(tablete za manjšo porabo, itd), pa to so za moje pojme totalno mimo vsekane stvari....
ŠE to: To da avto pije veliko na manjših relacijah(mestna vožnja, drkanje po trgovinah, oh in ah)....ja se razume, ampak da pa avto ne nardi več kot 423KM na avtocesti celo z rahlim vetrom v hrbet pri 2500-3200 obratih????? Nekaj bo zagotovo narobe a ne??
LP
S