Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
smuk
Nov uporabnik

Kraj: ptuj

Napisal/-a smuk Po dec 04, 2006 10:05 pm

seos! no pomagam ti lahko glede bosch pumpe! sem sicer avto mehanik kjer se ukvarjamo z pumpami! dts korenjak! vglavnem za d-montazo je prvo pomembna cistoca! potem si postavis motor na prvi cilinder vziga! -na blokado! d-montaza sicer ni nekaj zahtevna..vse gre kot zasalo dokler ne prides do spodnje matice saj moras imeti namenski kljuc13mm zaviti! no potem ko vse odvijes zraven dovoda in odvoda goriva pa moras pazit ko pumpo potegnes ven da se ne preskoci saj je vstavljena na zobcih...potem je problem pri montazi!! ajaa pa pri montazi obvezno novo tesnilo drugace tece olje pa si spet na zacetku!!! lp! mario
BENCIN ADRENALIN!!!

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To dec 05, 2006 12:25 am

RedBull™ je napisal/-a:Še nekaj sem se spomnil za vprašat.
Kako se resetira servisni interval?
Ko dam kontakt in držim levo tipko nekaj časa,mi napiše CFG1 in potem lahko izbiram še CFG2 ter CFG3. Ampak kako naprej...,pa ne znam :(

... se nato recimo ustaviš - postaviš na CFG3= 15000 km in ga držiš še 10-15sec...
... Smuh: Hdi pumpa ne rabi faze :!: :!: :!:
... kdor ne dirka, naj se vozi...

Uporabniški avatar
smuk
Nov uporabnik

Kraj: ptuj

Napisal/-a smuk To dec 05, 2006 6:56 pm

ne hdi pumpa ne rabi faze! ker ne rabis nastavljat predvziga na prvi cilinder...so le 3 luknje z katerimi je privita fiksne in ne podolgovate kot pri navadnem dizlu! pa niti kajle nima! pac vzames jo ven not pa jo vstavis v polozaju kasnem je se ne rabis obremenjevat z tem! lp!
BENCIN ADRENALIN!!!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 9 gostov