Js sm za svojga Bravota naročvau neke dele kr direkt iz Italije. Da boš meu predstavo za cene kake so kej, ti lohk povem ceno za trde kluke, pr nas pridejo 13.000 iz italije pa sem jo dobu za cele 4.600 SIT. Zdej še pa nej reče kdo da ni razlike. Zato bom pa kr pr italjanih ostal k so deli blizu pa še dost cenej so k pr nas

. Povrh vsega jih pa še po pošti po povzetju pošlejo. Sem pa enkrat dobu iz enga odpada iz italije desno bočno šajbo, sm to ti ne vem povedat kulk je bla k mi jo je en ličar zrihtu k mi jo je pol menju. Lohk pa rečem da je bla brez vsake praske

.
Glede une trgovine pa, je v italjanski gorici, ti sm pokličeš dol pa ti pošlejo po pošti po povzetju. Js sm naročvau si nekej zadev, pa mi tip pošle vse skup zapakirano u eni škatli, poslau mi je pa iz Vipave, verjetn zarad tega da neb poštnina preveč nanesla, drgač pa me je poštnina pršla 1.500 SIT.
Tki maš pa kontaktne podatke, pa si naroč kar ti srce poželi. Nč bat, z tipom k je tuki napisan se da use zment k govori fajn slovensk, drgač se pa z eno babnco k tam dejla tud da zment, sm una ne govori lih najbolš slovejnsku

.
Vglavnem, pojklič pa se pozanimej
lp, pinny