Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
stotnik
Nov uporabnik

Kraj: bukovska vas

popravilo okne in sibedaha

Napisal/-a stotnik Po dec 25, 2006 4:06 pm

torej imel sem parkiran avto na parkiriscu in mal odprto sopotnikovo okno. neki frajercki so mi na silo potisnili okno dol do konca tako da se ne da vec normalno odpirat in zapirat, nato so se se spravili na sibedah ki sem ga tudi imel mal odprtega in mi se tistega nasilo zabili dol tako da tisto tudi ne deluje vec normalno. oba mehanizma sta za rocno odpiranje in zapiranje.ali ima kdo kaksno idejo ali nasvet kako bi lahko popravil zadevi in koliko bi me stali :?:
avto je pa bmw 320i let.94

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Po dec 25, 2006 4:42 pm

za stransko šipo morš dt tapeto dol
pol prideš do mehanizma, tm boš pol vidu kje je problem
če ne druzga jo boš lahk vsaj dvignu pa podpru, če so ti mehanizm uničl
podpis

Uporabniški avatar
dr.otkar
Novinec

Kraj: nihče ne ve

Napisal/-a dr.otkar Po dec 25, 2006 4:50 pm

Lublančan ti je napisal kaj storiti z vrati - verjetno so skrivili mehanizem, mogoče je vreden popravila, vendar ti raje svetujem zamenjavo z rabjlenim, ker znaš imeti z originalnim, če ne bo dobro popravljen probleme.

Šibedah, to je cela znanost, sam boš težko kaj naredil, če se ne spoznaš, po mojem so polomili špiater vodila, ki se nahajajo na pletenici ki vleče pokrov.
Zadeva zna stati kar nekaj cvenka, zato zadevo zapri ali zamenjaj z rabljeno.
mislim, da imaš zamašeno žico ............

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Po dec 25, 2006 4:51 pm

Tako na pamet, je težko odgovorit. Pregledat je treba mehanizme, kaj je poškodovano. Povprašaj tudi na BMW forum.
Po mojem, bo najceneje dobit na odpadu druge mehanizme. Originalni šibedah je kar občutljiva stvar. Dovolj je, da se ti odlomi samo en plastični zobček na vodilih, ali zobniku, in stvar ne dela več prav, oziroma se zapira, in odpira postrani. Vsekakor, brez podiranja, se ne bo ugotovilo nič.
Slika

Uporabniški avatar
stotnik
Nov uporabnik

Kraj: bukovska vas

Napisal/-a stotnik Po dec 25, 2006 7:00 pm

ok, hvala za enkrat za nasvete bom jutri mal posravfal in razdr vrata da vidim mal kaj je pokvarjeno in vam porocam naprej
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: AssKicker, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] in 16 gostov