Nasveti in napotki ter povpraševanja...

kandy
Novinec

kam na računalnik(tester) za fiata v mb

Napisal/-a kandy Po jan 08, 2007 8:25 am

Zanima me kje v mb bi mi najcenej priklopil fiata bravoja na računalnik.samo da mi povejo kaj je potrebno menjat za vžig,pa da se vidi če so še kakše druge napake.

kandy
Novinec

Napisal/-a kandy Po jan 08, 2007 10:31 am

pa nekaj vžig..ponavadi vžge,včasih pa noče,saj so mi že povedali kaj vse je lahko,ampak nočem brezveze kupovat stvari,če nisem ziher kaj je.možnosti je več.
saj normalno obrača motor,pa vergla,samo včasi ga moram kar dolgo časa verglat da vžge.prejšnjič sem ga potisnil,pa je tudi vžgal.Sem ga pa že tudi pustil in ko sem pozneje poskusil spet vžgal. Sem mislil da koda ključa,samo nevem,ker lučka vgasne za kodo.pa tako sredi verganja vžge,nič ne menjavam ključa ali kaj.

bruki
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a bruki Po jan 08, 2007 2:28 pm

Najprej je itak potrebno preveriti osnovne stvari:
svečke,kable,filter goriva,črpalko goriva.Nato šele priklop na tester.

kandy
Novinec

Napisal/-a kandy Po jan 08, 2007 5:16 pm

mogoče bom najprej res probal če ma iskro ko noče vžgati..pa če vklopi črpalko,sicer pa prižigam vedno ko lučka za črpalko ugasne,to pač majo bravoti

markom
Nov uporabnik

Napisal/-a markom Po jan 08, 2007 6:46 pm

lenivec je napisal/-a:ne samo bravoti, ampak vsak ajnšpric avto, bi se naj vžigal šele takrat ko slišiš da pumpa neha filat.

recimo nardi bzzzzzzz pol pa zaverglaš :)

Lahko na hiterco razložiš čemu? Zaradi tlaka? In kaj se zgodi, če ne čakaš? :oops:

Hvala.

lp

kandy
Novinec

Napisal/-a kandy Ne jan 14, 2007 10:29 pm

stvar je zdaj taka..avto mrzel vedno vžge brez problem.tudi ogret vžge,vendar če ga nekaj minut pustim ogretega,več nebo vžgal.Kaj bi bilo? mogoče šoba?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov