...no zdej pa povej ce se ti odlomi zarjaveli vijak nekje na sredini (kar je
cisto mozno pri taksnem vijaku) potem ti ta pasta ne pomaga nic
kvecjemu za omenjen sveder (dolocen fi)
BC je napisal/-a:to pomeni, da si že probal omenjeno zadevo in ne deluje, al kr tko nabijaš?
Tudi raznih tabletk za zmanjšanje porabe nisem preizkusil, pa vem da ne delujejo.
So določene stvari, ki ti pamet pove, da nima smisla in ni treba preizkušati. Tudi zgornja slika je nerealna, ker je navoj odvitega vijaka zarjavel in nepoškodovan. Če bi bil kak sprej podoben wd-40, ki ga našpicaš v navoj/luknjo, bi še verjel, tako pa ...
glede paste ne vem, samo je pa poleg svedra najbolj zanesljiva rešitev da zažagaš glavo pa z navadnim šraufencigrjem odšraufaš, če maš tolk maneverskega placa da boš lahko glavo zažagal.
Ponavadi pomaga udarni izvijač. Če z njim ne odviješ, primeš glavo s papagajkami in potem imaš samo 2 možna scenarija:
- končno odviješ,
- odtrgaš glavico. -> sledi vrtanje.
moje mnenje je da je to spet ena tistih stvari ki jih prodajalci hocejo prodat.
Dajo izdelek ven............pac ce gre v promet vredi sam da dosti tega prodajo ter
zasluzijo ce pa ne pa se na ta izdelek pozabi.
vsaj tako je moje mnenje.
odvijanje pa z klescami ali vrtanje.
LP
Še najbl nuca ogenj, sam če je kakšna plastika al pa barva bliz, ni nč. Vijak, če ga segreješ do rdečega, se raztegne v luknji, pol pa pustiš, da se ohladi in skrči, ga skor z roko odviješ. Jaz dost kmetijskih strojev rihtam, pa kakšni odjemalci silaže imajo tolk rjave vijake, da skor nobenga celga stran n dobiš. WD pa podobno je za take blažev žegen, sam ogenj nuca.
no za to liqui moly pasto ne vem ampak kolega je aviomehanik na brniku in tam se uporablja ta pasta in zadeva resnično deluje samo ta zadeva deluje čeje glava vijaka znucana in daš samo kapljico tega gor in izvijač zagrabi ko pes ,tud jaz nisem verjel dokler mi ni paste prinesel in dokler nisem sam probal in potem debelo gledal ene pol ure