Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
ursa_lana
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Volkswagen Passat Variant - pomoč pri popravkih

Napisal/-a ursa_lana Če jan 18, 2007 1:29 pm

Živjo.

Na mojem Passatu (variant 1,9 TDI, 2001 l.) je kar nekaj napak, ki čakajo na popravke, zanima pa me, če jih je že kdo imel - nasvet bi mi prav prišel.

1) na voznikovi strani, kjer so stikala za el. pomik stekel, se gumb za zaklepanje zadnjih stekel zatika - ko hočem zakleniti zadnja stekla, gumb ne ostane pritisnjen amapk skoči nazaj.

2) sanke: na levi sanki odstopa prvi del (če gledamo od vetrobranskega stekla proti zadnjem delu). Lušči se tudi krom s sank (trenutno nimam slik, jih pa ob priložnosti prilepim).

3) Gumb za podiranje zadnjih sedežev ne prime; sedež je sicer v svoji poziciji (za sedenje) a ob bolj ostrem zaviranju se sedež podre (naslonjalo zahrbet). Se gumb da zamenjati?

Prosim za pomoč!

Hvala in lp,

Urša

weta
Novinec

Napisal/-a weta Če jan 18, 2007 3:14 pm

jaz bi rekel takole
1. verjetno je stikalce kaj polomljeno..osebno bi ga probal razdreti, če se da in ga popraviti, drugače nabava novega stikala. mogoče se da dobiti tudi nova neoriginalna.
2....pojma nimam kaj naredit, razen menjave sanke ali pa barvanje sank
3.verjetno se je samo kaj staknilo ali razmajalo...zagotovo se da na nek način zadevo odpreti in se vidi kaj je noter.

imam golfa 4 pa se mi kaj podobnega še ni zgodilo, bom pa pogledal, kako je s sedežem, kako je s podiranjem, verjetno ima pasat kaj podobnega

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če jan 18, 2007 4:23 pm

Mislim, da imam nekje doma en komplet takih stikal, samo en del skoraj sigurno ne dela, pojma pa nimam kater.
Slika

Uporabniški avatar
ursa_lana
Nov uporabnik

Napisal/-a ursa_lana Pe jan 19, 2007 1:49 pm

Res bi bila vesela kakršnega koli napotka o podiranju :lol: Za enkrat še nisem šarila po stikalih in podirala sedežev ampak če ne gre drugače... ;)

A kdo ve, kako se sanke dol vzamejo?? Mogoče bi celo črne gor dala..

Uporabniški avatar
ursa_lana
Nov uporabnik

Napisal/-a ursa_lana Pe jan 19, 2007 1:55 pm

Res bi bila vesela kakršnega koli napotka o podiranju :lol: Za enkrat še nisem šarila po stikalih in podirala sedežev ampak če ne gre drugače... ;)

A kdo ve, kako se sanke dol vzamejo?? Mogoče bi celo črne gor dala..
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov