Napisal/-a spe7 Po jan 29, 2007 1:09 pm
Pozdravljeni,
jaz imam pa en hud problem s strešnim oknem. Zadeva je originalna in električno pomična (steklo). Ko sem pred nekaj dnevi, ko je bil lep sončen dan hotel odpreti šibedah, se je premaknil vendar zaskočil. Zgledalo je tko, kot da je na eni strani nekaj blokiralo premik in hkrati ob držanju gumba škrtalo. Ko sem se pripeljal k AMZS-ju so odmontirali okno in smo vidli, da sta vodili zamaknjeni. Sem pa našel na tračnici tud en kos plastike, ki po moje ne paše k strešnemu oknu in mislim, da je krivec za blokado premika.
Moje vprašanje je sledeče :
Ali je mogoče , če je tista plastika zablokirla in s tem zamaknila pomična vodila, le ta vodila nazaj poravnati in da bi zadeva delovala. Ko smo okno odstranili in vodila premikali v prazno , sta se vodili premikali , res pa, da sta popolnoma zamaknjeni. Namreč sprašujem zato, ker ne vem kako je ta mehanizem narejen pri motorju in se bojim , da je tam kej polomljeno.
Sem pa klical na Real in so mi obljubili ceno 180 k SIT (750 euro), za servis avtomobila , ki je vreden 300k SIT (1250 euro).
Lp
Denis