mene pa zanima če ma Amortizer kj garancije na opravljene storitve,ker sm maja tam znižal svoj avto zdj mi je pa na lepem začel en sprednji amortizer pokat!!!hvala za pomoč...
Pojdi tja in ti bodo brez problema porihtali zadevo enkrat sem imel problem pred leti in je rekel Drago da pošljem gor vse štiri amortizerje na novo mi jih je brezplačno obnovil in pobarval ... Korektni so . L.p. Mad
Mad je napisal/-a:Pojdi tja in ti bodo brez problema porihtali zadevo enkrat sem imel problem pred leti in je rekel Drago da pošljem gor vse štiri amortizerje na novo mi jih je brezplačno obnovil in pobarval ... Korektni so . L.p. Mad
mel tud jst izkusnjo in je bil kr neki zatežen pa smotan.Vrjetn je mel tak čudn dan,ampak bi se mogu useen mal bl profesionalno obnašat.Moje mnenje(nou hart filings)
krucymucy je napisal/-a:kaj pa ce ti je zaradi znizanega avtomobila "popustil" kak del podvozja. gume na rokah, koncniki in gume stabilizatorja gredo radi.
sm prvo to posumu sam smo pol mal gledal pa poslušal pa smo ugotovili da poka amortizer...