Nasveti in napotki ter povpraševanja...

bluesman
Novinec

vgradnja potovalnega računalnika

Napisal/-a bluesman Po feb 05, 2007 9:59 pm

Lep pozdrav,

imam VW passat letnik 1998 in me zanima če se da v ta model in ta letnik vgraditi potovalni računalnik in koliko to stane približno?

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Po feb 05, 2007 11:03 pm

Vse se da če se hoče! Sam men se zdi da se ne splača! ;)
__+__ 2FAST 4YOU__+__

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po feb 05, 2007 11:33 pm

TUNING_BOY je napisal/-a:Vse se da če se hoče! Sam men se zdi da se ne splača! ;)

hmm...kak pa je strosek? kaj ni da se samo da drugacen ekrancek oz se ga doda in se samo poveze na racunalnik od avta? al so potrebni kaki vecji in drazji posegi?
LP
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po feb 05, 2007 11:51 pm

To bi tudi mene zanimalo za golf 4 bencinar, če se opcija dodatne vgradnje potovalnega računalnik cenovno splača ali ne in pa kaj je potrebno vse napravit pri dodatni vgradnji. 8)
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY To feb 06, 2007 12:09 am

Zakaj bi si pa sploh dali vgrajevat to?
__+__ 2FAST 4YOU__+__

bluesman
Novinec

Napisal/-a bluesman To feb 06, 2007 7:35 am

pri meni je glavni razlog, da sem avto mislil menjat, zdaj pa sem dal vsega skup 1800 € za menjave raznih delov pa sem si premislil. Glede na to da ima 134 000 km prevozenih je zaenkrat nesmotrno prodajat. Od opreme pa pogresam ravno potovalni racunalnik, ker mi je vsec gledat podatke.

Sem mislil menjavat za mlajso Laguno, ki ima racunalnik in se marsikaj drugega pa nisem glih preprican glede na prebrane kritike. Tako, da se nagibam v vgradnjo.

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor To feb 06, 2007 7:45 am

ne verjamem, da se to splača, verjetno tud poceni ni, odvisno od, tega, kaj avto že ima oziroma kakšno predpripravo, kot smo včasih za radio rekli.
Podatke je že fajn gledat, je pa čist znosno tud brez tega, dnevni in skupni števec klikometrov imaš, povprečna poraba je še najbolj natančna peš izračunana, trenutna porabaje včasih zanimiva, da vidiš kako se to spreminja glede na način vožnje, klanec, temperaturo motorja in še kaj bi se našlo.
Nisem proti potovalnemu računalniku, je fajn, če ga maš, je pa čist fajn tud brez njega, nič tako bistvenega ne ponuja.
Svetujem, da denar pametneje vložiš, avto je zelo slaba naložba.
LP
Slika

bluesman
Novinec

Napisal/-a bluesman To feb 06, 2007 7:46 pm

saj vem, da ni glih najbolj racionalna odločitev, trenutno me zanima samo informativno in če ima kdo informacije bi ble dobrodošle.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To feb 06, 2007 7:54 pm

Dariooo je napisal/-a:
TUNING_BOY je napisal/-a:Vse se da če se hoče! Sam men se zdi da se ne splača! ;)

hmm...kak pa je strosek? kaj ni da se samo da drugacen ekrancek oz se ga doda in se samo poveze na racunalnik od avta? al so potrebni kaki vecji in drazji posegi?
LP

+ vsi senzorji, da vse deluje. priklopit pa tudi ni kar tako od muh, sem delal tole na bmwju pa verjemi, da ni lahko. če ima avto predhodno nameščene senzorje je res enostavno, vendar je takšnih primerov malo oz. jih skoraj da ni. ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov