Nasveti in napotki ter povpraševanja...

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI Ne feb 11, 2007 1:38 pm

Toliko problemo kot jih ti naštevaš še zaenkrat nisem imel z avtom, pa še to ti predlagam, presel se na servis, da boš lahko vsak dan kompliciral in iskal napake.

Kupi si avto ki ga boš lahko vzdrževal, pa ne boš nič živčen, JA.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne feb 11, 2007 1:50 pm

jaz nisem avtor te teme,plus tega zaenkrat še nimam problemov z mojim avtom pa čeprav je 8 let star tam pa majo eni probleme z drugimi znamkami ki so mlajše 5 let :roll: tak da nea nekaj,živčni pa sem nas takimi kot si ti ko nekaj pišejo pa itak nikoli niso meli audia ;)

ouzo
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ouzo Ne feb 11, 2007 1:51 pm

kdoj reku d tih auto pr 160? valda je glasnej. lj ne mislm jst komplicerat ampak porihtat kake stvari tko d me naujo motile, ker ga mam namen pedenat in zjeban avto je bedno rihtat. jah nism glih car k mam audija, vsaj jst ne jemlem to tko. no sj mam filing da sm ne vem kak car. aja pa bom si kupu bolš avto sam prve morm se redno zaposlit d bom kreditno sposoben, pol pa pomoje v planu audi s3. pa tale avto ej pomoje prvi in zadni rablen, ker tok k pa živcu zgubiš s tem pa ne morm opisat. čeprou zdj mi jh že ful man ko na začetku k sm mel pa take probleme d sm se lahk sma za glavo prjel.

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI Ne feb 11, 2007 2:12 pm

Nauči se pisati v nekem smislu in dialogu.

Pa najprej naredi kakšen tečaj slovenščine nato si kupi pa Audija!!!!!!

Kaj ti pomaga avto, če si pa nepismen, saj še kredita ne boš dobil. :lol:

ouzo
Nov uporabnik

Napisal/-a ouzo Ne feb 11, 2007 2:20 pm

se opravičujem. mislim da znam drugače govorit dost dobro slovensko, mogoče še celo bolje kot ti, ampak sem navajen da bolj po domače kaj napišem. vsaj na svojem forumu tako delam. plus pri nas se lahko preklinja. :P bom se potrudu d bom čimbolj slovnično napisal da te vnaprej ne bo motilo.

Uporabniški avatar
AuDi_
Novinec

Kraj: Novo mesto /Mb

Napisal/-a AuDi_ Ne feb 11, 2007 2:31 pm

Imam enak avto in prvo kar ti povem, da za 230 km/h ni možnosti. Mogoče v kakšno hudo dolino pa še to bi zelo dolgo nabiral. Glede sklopke in gasa si najbrš bil navajan na kakšen drug avto in si ti zdaj zdi trdo vse. Na mojemu se mi ne zdi trdo. Glede šuma se mi tudi zdi, da nebi smelo bit tako moteče. Da se malo bolj sliši je čisto normalno, sam pri meni ni popolnoma nič moteče. Vrjetno so ti gume preparele. Glede na to kako jamraš koliko problemov imaš ti garantiran, da je bil avto slabo vzdrževan! Moj je ravno tako strar 10 let in ni nobenega problema. Lp
danes brez podpisa

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Ne feb 11, 2007 2:38 pm

ouzo je napisal/-a:vsaj na svojem forumu tako delam. plus pri nas se lahko peklinja. :P bom se potrudu d bom čimbolj slovnično napisal da te vnaprej ne bo motilo.

ti na svojem forumu delaj kar hoces tukaj pa imamo ze kar dolga leta pravilnik
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=24649

in prosim da se ga vsaj malo drzis... btw ze 3 teme sem ti prestavil v prave koticke
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne feb 11, 2007 2:41 pm

... zakaj 1.8 T ne bi šel 230 km/h -dosti jih ima več konjev ker so jih že prvi lastniki čipali in čisto lahko se zgodi da je tvoj 200 konjski ;) tisti šumi se pojavljajo tudi pri meni odkar so mi mulci zaklenili ključe v avto in sem udiral pri stebričku zgoraj da sem lahko z žico vrata odklenil ... ko bo čas ga bom peljal do kleparja ki bo to porihtal to je samo stebriček ki je iz aluminija malo ven premaknjen če ga stisneš nazaj se bo zvok spet izgubil naj pa to naredi en kvalificiran - recimo klepar ... on ima pravi občutek za te reči da kaj ne pofentaš trd menjalnik je pozimi, ker imaš zaradi mraza gosto olje poleti bo bolje pa menjat bi ga bilo dobro vsake 3-4 leta ... jaz sem dal notri še oljni dodatek Megalon pa teče kot bi premikal prosto ročico ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

ouzo
Nov uporabnik

Napisal/-a ouzo Ne feb 11, 2007 2:57 pm

pa zakaj mi noben ne vrjame da sem vozil po ravnini iz maribora 230. so bili z menoj prijatelji ki to lahko potrdijo. drugače pa ali je možno da je dosegel tako hitrost zaradi 3x preluknane oddušne cevi (upam d sm prou povedu), ker tut to je ena od stvari ki sem jo moral menjat. aja pa 125 konjev je in avto ni čipan. glede slabo vzdrževanega avta bi se pa strinjal. zelo zlabo vzdrževan :x

MacTron se opravičujem. bom se potrudil držat pravil.

nikol mi ne bo jasno kako lahko od zunaj tako lepo ohranjen avto dela take težave :S res bi rat vedel kaj je delal prejšni lasntik.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne feb 11, 2007 3:17 pm

ouzo je napisal/-a:pa zakaj mi noben ne vrjame da sem vozil po ravnini iz maribora 230. so bili z menoj prijatelji ki to lahko potrdijo.
...125 konjev je in avto ni čipan

Oprosti, ker nismo loleki. Eni pravijo, da je končna hitrost št. konjev pod in za havbo X 2 - torej bi ti moral iti vsaj 250 :P . Preveri števec hitrosti s pomočjo matematike in oznak za km na stebričkih na avtocesti. Velikost gum je verjetno OK?
lp

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne feb 11, 2007 3:28 pm

ouzo je napisal/-a:pa zakaj mi noben ne vrjame da sem vozil po ravnini iz maribora 230. so bili z menoj prijatelji ki to lahko potrdijo. drugače pa ali je možno da je dosegel tako hitrost zaradi 3x preluknane oddušne cevi (upam d sm prou povedu), ker tut to je ena od stvari ki sem jo moral menjat. aja pa 125 konjev je in avto ni čipan. glede slabo vzdrževanega avta bi se pa strinjal. zelo zlabo vzdrževan :x

nikol mi ne bo jasno kako lahko od zunaj tako lepo ohranjen avto dela take težave :S res bi rat vedel kaj je delal prejšni lasntik.
... sorry ne vem kje sem prebral da imaš 1.8 T drugače iz mojih izkušenj ti povem da Audi števec hitrosti laže ene 14 km pri 200 km/h preverjeno z GPS in potemtakem si šel kvečjemu 213 max ... in še to - če ti pušča izpušna cev je moči na razpolago še manj ! L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

barbka
Nov uporabnik

Napisal/-a barbka Ne feb 11, 2007 3:37 pm

Sem se nasmejala, kot že dolgo ne...ko sm jaz mela en let izpit, sm mela jugota. So ata rekl:punca, ne divjat, da nau mesarije. Pa nism. :?
življenje je lepo.

trafo66

Napisal/-a trafo66 Ne feb 11, 2007 3:41 pm

moj ma 147 ks in pokaže 230 pa še več ampak resnična hitrost je daleč izpod tega.števci lažejo obupno. več kaže več laže. že pr 50 na uro ma rahla odstopanja. obvezno pa vedno preveč kaže in nikoli premalo.

Uporabniški avatar
red_mamba
Stalni uporabnik

Napisal/-a red_mamba Ne feb 11, 2007 5:04 pm

Mad je napisal/-a:
ouzo je napisal/-a:pa zakaj mi noben ne vrjame da sem vozil po ravnini iz maribora 230. so bili z menoj prijatelji ki to lahko potrdijo. drugače pa ali je možno da je dosegel tako hitrost zaradi 3x preluknane oddušne cevi (upam d sm prou povedu), ker tut to je ena od stvari ki sem jo moral menjat. aja pa 125 konjev je in avto ni čipan. glede slabo vzdrževanega avta bi se pa strinjal. zelo zlabo vzdrževan :x

... sorry ne vem kje sem prebral da imaš 1.8 T drugače iz mojih izkušenj ti povem da Audi števec hitrosti laže ene 14 km pri 200 km/h preverjeno z GPS in potemtakem si šel kvečjemu 213 max ... in še to - če ti pušča izpušna cev je moči na razpolago še manj ! L.p. Mad

Sj nima 1.8T, ma navadn 1.8i, ker 1.8T so od 110kW navzgor do 130kW. Poleg tega ima 1.8T uradno končno hitrost 217kmh torej 1.8i ne more met 230. Men na Puntotu in A3 kaže v predoru trojane hitrost 100kmh, števca v avtu mi kažeta pa 110kmh zdej si pa malo oceni kolk je napake pri tvojih 230. Če je tudi 10% si se peljal lepih 207 :D
Bad things happen to good people all the time for no reason!

Adijo Slovenija

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Ne feb 11, 2007 5:14 pm

230 ne gre če ga iz triglava dol vržeš

sanny
Novinec

Kraj: koper

Napisal/-a sanny Ne feb 11, 2007 5:16 pm

OLI je napisal/-a:samo da je Audi, to je važno :D

Pa če je kar 10 let staro :D

Ti si CAR 8)

ti pa itak v vsaki temi kritiziraš ko ni renault...una j***a od renaulta si v rit vtakni, kako lahko clio za 2.600.000 rikne v treh mesecih?? smeti od avta

OLI
Novinec

Napisal/-a OLI Ne feb 11, 2007 5:20 pm

Kupim nov avto, zvozim in prodam enemu ki se bo ukvarjal z njim.

Teh pa kot vidim ni malo.
Hvala bogu. :lol:

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Ne feb 11, 2007 5:54 pm

skoraj eno leto vozniško...
1.8...230km/h ???

Ah, mladost - ludost!
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 7 gostov