Nasveti in napotki ter povpraševanja...

protonika
Stalni uporabnik

vodna črpalka za nissana

Napisal/-a protonika Po feb 12, 2007 12:31 pm

Namreč spušča.... Na herculesu imajo pumpe za nissana po ceni od 10 do 12.000 bivših, je to OK cena? Sem šla pogledat še na ene tri spletne trgovine z rezervnimi deli, pa so čisto neuporabne.
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
st-maverick
Novinec

Napisal/-a st-maverick Po feb 12, 2007 12:59 pm

Pokliči še ANET (01) 583 03 30

http://www.anet-group.com/index_slo.php

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Po feb 12, 2007 3:14 pm

Ma, saj sem pogledala na njihovo internet. stran, pa je neuporabna, ker nimajo niti artiklov niti cen zraven, moraš poklicat.... Nekje imajo artikle po proizvajalcih (ne po znamkah avtov, po proizvajalcih - mi pa res pomaga - in seveda brez iskalnika). Na Herkulesu imajo lepo iskalnik, vtipkaš znamko avta in dobiš točno tisto, kar iščeš.
Protonika ima bullbar.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po feb 12, 2007 9:01 pm

Kliči gama center v BTC-ju, hala A, nasproti lekarne. Tam dobiš vse dele za japonce in to zelo ugodno.
Old subarus never die, they just get faster!

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po feb 12, 2007 10:52 pm

protonika je napisal/-a:Ma, saj sem pogledala na njihovo internet. stran, pa je neuporabna, ker nimajo niti artiklov niti cen zraven, moraš poklicat.... Nekje imajo artikle po proizvajalcih (ne po znamkah avtov, po proizvajalcih - mi pa res pomaga - in seveda brez iskalnika). Na Herkulesu imajo lepo iskalnik, vtipkaš znamko avta in dobiš točno tisto, kar iščeš.

najbolš da ti jo domov prinesejo pa zraven še serviserja ki ti bo plačal da ti pumpo lahko zamenja od tolkih trgovin ti pumpo iščeš po internetu in daš raje mogoče 10 EUR več sam da ti ni treba klicat

protonika
Stalni uporabnik

Napisal/-a protonika Po feb 12, 2007 11:50 pm

čare je napisal/-a:
protonika je napisal/-a:Ma, saj sem pogledala na njihovo internet. stran, pa je neuporabna, ker nimajo niti artiklov niti cen zraven, moraš poklicat.... Nekje imajo artikle po proizvajalcih (ne po znamkah avtov, po proizvajalcih - mi pa res pomaga - in seveda brez iskalnika). Na Herkulesu imajo lepo iskalnik, vtipkaš znamko avta in dobiš točno tisto, kar iščeš.

najbolš da ti jo domov prinesejo pa zraven še serviserja ki ti bo plačal da ti pumpo lahko zamenja od tolkih trgovin ti pumpo iščeš po internetu in daš raje mogoče 10 EUR več sam da ti ni treba klicat

Ne vem, v čem je potem sploh poanta internetne strani.... In ja, malček sem pa res komot in si domišljam, da lahko na forumu celo kaj vprašam.
Protonika ima bullbar.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To feb 13, 2007 12:02 am

ni ti noben reku da ne smeš vprašat samo problem je ko dobiš odgovor se pa pritožuješ da je treba poklicat pa a se ti ne zdi da bi blo precej dela spravt vse artikle na cenik na trgovčevi strani to zadevo ima samo motomat pa še tam so cene tako tako in tud tam ni vsega gor kar prodajajo ker če bi blo vse gor bi se vsak laik zgubu taprvo minuto,tako pa lepo pokličeš poveš kaj hočeš ,zveš za ceno in hvala lepa na svidenje
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov