Včeraj se menjal tesnilo na pokrovu ventilov. Potem pa sem se peljal v LJ in se mi je začelo kaditi izpod havbe. Potem sem se ustavil in dvignem havbo nakar vidim da imam povsod olje, po veli mašini.
Zanima pa me kaj je narobe, je mogoče tesnilo slabo stisnilo al kaj.
Težko je uganiti avto, o katerem je govora. Tesnilo se običajno vtisne v žleb, ki mora biti sčiščen. Če je samo nasajeno se ob montaži lahko premakne, pride kje vmes in potem napačno zategneš vse skupaj. Natančno preglej stanje.
torej, če je vse ok, tesnilo, privito in tudi pokrovček na svojem mestu, ti lepo vzemi eno cunjo obriši vse olje po motorju, zalaufaj motor in glej od kje ščije olje. samo da nisi natočil notek kak liter olja preveč?
Sam si talent, ni kj. Menju si neki, vidis da je prej bilo koliko toliko ok zdej je pa katastrofa, in ce mas dost v glav bi sam vedu da si neki zajebu, ampak ne ti gres na forum razglasat kako se ti kadi. JA doh da se ti ce si zajebu fak cez par mescou bos pa v kaki drugi temi razlagu kako znas vse gor dol kako si ze to delu bla bla bla in bos bog i batina like 80% ostalih takih redneckov na tem forumu.