NE ZAČETKU LEP POZDRAV VSEM
IMAM ENO VPRAŠANJE?VOZIM PEUGEOT 405 1.6-
ZANIMA ME SAMO ČE VESTE ZA KATEREGA MEHANIKA IZ MB,
KI BI MI POCENI NASTAVIL VENTILE???
pa če rabi kdo kake dele za 405ko tud naj reče ker jih mam 4
probaj pri bivšem peugeot servis PERKO,
ali pa kakšen mehanik, ki se ukvarja s citroeni, saj je imel bx enak motor, ploščice pa so celo iste 1.6 , 1.8 in 2.0 motor
Res je...ta motor ima ventile nastavljive z ploščicami.
Večina mehanikov se otepa nastavitve na tem motorju.
Če pa že dela....pošteno kasira..
Poskusi pri Perkotu....vendar najprej vprašaj za ceno.
? nisi napisal zakaj bi nastavljal ventile, ponavadi se to dela samo takrat, ko se menjuje tesnilo na glavi ali kakšen večji poseg. iz prakse vem, da na teh motorjih ni potrebe nastavljati ventilov, ker ni nobene obrabe, pod pogojem, da se motor normalno servisira
lp
saj zato menjani so bli tefloni,batni obročki,semeringi...samo to je blo nekje avgusta pa še zdaj nisem dal nastavit
zdaj pa res morem!--hmm za fušera pa res nobenga nevete Perko je dragi
bom probo šefa vprašat če zrihta kaj ceneje tam kaka je neki normalna cena za to nastavitev?
... če nisi brusil ventilov in samo menjal teflone, obročke, semeringe... se niso nič bolj razštelali kot prej, pa valjda ti jih je mehanik premeril ko je sestavljal bi pa bilo dosti manj dela in ceneje, če bi jih nastavil, ko si imel glavo demontirano, ne pa zdaj... pa se malo zamisli kdaj je kaj dražje in kakšne imaš €€€ ponudbe za nastavitev...
on mi ni nastavil nič ker mi itak skoraj zasojn delo vse.za kolko mi jih ti nastaviš?????
bil sem pri par fušerjih pa noben nima teh ploščic za peugeota.vsi so pa me ka perkutu pošiljali.ti mi samo reči ceno pa cifro daj pa bom vido če se mi splača!
al pa mi zrihtaj neki T16ko hehe da se bo splačalo šraufat