Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če jan 25, 2007 6:39 pm

No eto bil na AMZS kjer so opravili test akumulatorja. In aku je fuč. Zdej čakam da dobijo novga kjer mi bojo v garanciji vgradili novga.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če jan 25, 2007 7:04 pm

told ya :P :P :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jan 25, 2007 8:07 pm

PiLLLe je napisal/-a:told ya :P :P :lol: :lol: :lol:

x2 :D

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če jan 25, 2007 9:01 pm

lisko je napisal/-a:No eto bil na AMZS kjer so opravili test akumulatorja. In aku je fuč. Zdej čakam da dobijo novga kjer mi bojo v garanciji vgradili novga.

Lepo, da si ugotovil napako. Zanima me kolko te je stal pregled akumulatorja na AMZS?
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če jan 25, 2007 11:41 pm

Zastonj,če je v garanciji ;)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Po feb 12, 2007 11:12 pm

no tudi pri meni je podoben problem. poleti sem vgradil nov akumulator, vesno. takrat mi je nekaj časa stal v garaži in ko sem ga montiral (novga) sem videl da je čisto prazen. ful mi je blo čudno. ampak dobr, takrat sm ga pol nafilu in je delu lepo do zdej. zdej ko je pa mrzlo pa se mi je že 2x zgodilo da je začel verglat in se ustavil. ni bilo moči. obakrat sem ga nafilal še pol. zdej se mi zdi da ga nafilam, mi lepo vžiga par dni, pol pa spet eno jutro nič od njega. fora je pa zdej v tem da sem izgubil račun, tko da ne morem reklamirat. kako preverim če je res akumulator kriv? mogoče alternator ne fila? da ne kupujem slučajno novega pa se bo izkazalo da je pol neki druzga. kako se preveri test akumulatorja? vode je dovolj v njem. tud z motojem nisem imel nikol nobenih problemov. mislm da je akumulator slab, glede na to da sem moral že novega polnit.
kaj pa drugače menite o formula fulmen? če ne beremo tega topica, ki ni prikazan v dobri luči. ampak, men tud vesna ni zdržala, usi ji pa hvaljo. je pa zdej v leclercu zlo pocen za formula fulmen, pa me zanima

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So feb 17, 2007 12:19 am

Prvo mi povej mal več podatkov.... avto,motor,letnik,stanje km....?

Ker podobno zna nardit tud štarter ( slabo mazan,slabe krtačke...) enak problem je mel kolega....... smo tud prvo misli da je akku pa se je na konc izkazal da je štarter. Če maš možnost zamenjej akku s katerim drugim ( od kolega, z drugega avta...) ter opazuj. V prostem teku motorja pomer napetost na akku, mora bit nekje okrog 13V, če prižgeš luči napetost ne sme občutno past.. prav tako če povišaš obrate ne sme občutno narast.

Ko boš nardil to bomo se pa dalje menli kaj ne in kak ja.

Ker po pravic so men dali nov akku ampak problemi so se ponovili čez en tedenj.. obnovil sem še štarter ( ko so se spet pojavli problemi) in zaj dejansk zažvižga tko rad vžge.
Slika

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden Po feb 19, 2007 9:05 pm

lisko je napisal/-a:Prvo mi povej mal več podatkov.... avto,motor,letnik,stanje km....?

Ker podobno zna nardit tud štarter ( slabo mazan,slabe krtačke...) enak problem je mel kolega....... smo tud prvo misli da je akku pa se je na konc izkazal da je štarter. Če maš možnost zamenjej akku s katerim drugim ( od kolega, z drugega avta...) ter opazuj. V prostem teku motorja pomer napetost na akku, mora bit nekje okrog 13V, če prižgeš luči napetost ne sme občutno past.. prav tako če povišaš obrate ne sme občutno narast.

Ko boš nardil to bomo se pa dalje menli kaj ne in kak ja.

Ker po pravic so men dali nov akku ampak problemi so se ponovili čez en tedenj.. obnovil sem še štarter ( ko so se spet pojavli problemi) in zaj dejansk zažvižga tko rad vžge.

mislm da bo kr akumulator veš. zjutri mi spet ni vžgal. začne pa neha po pol sekunde. pržgem luči, in vidm da komi gorijo. porinem avto, pržge takoj. po 8 urah ko zapuščam šiht spet, avto ne vrti. mal porinem, takoj pržge. zdej sm celo naredu daljšo furo, ugasnem avto.pustim luči pržgane 1 minuto, in mi se radijo ugasne, luči pa komi gorijo. mislm, da je to akumulator. nima moči. avto pežo 106, 1997. redno servisiran.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov