Nasveti in napotki ter povpraševanja...

m.a.t.e.j.
Nov uporabnik

golf V 2,0 TDI

Napisal/-a m.a.t.e.j. Pe mar 09, 2007 8:38 pm

En problem. Danes zvecer sem se vracal domov in na Laborah se mi je zasvetila rumena lucka in sicer opozarja na napako v delovanju motorja. Upam da ni turbina. Ker avto ne dobiva obrate kot bi jih moral. Pridem domov ugasnem. Se enkrat zalavfam in avto noce vzgati. Po drugem poskusu vzge. Kle sumim tudi mal na svecke. Nisem pa 100%. Avto je bil normalno vozen. Se pravi nobenega toriranja masine. Svetujte. Hvala v naprej. Lp, Matej

m.a.t.e.j.
Nov uporabnik

Napisal/-a m.a.t.e.j. So mar 10, 2007 10:08 am

Zjutraj sem sel k Vrtacu, da ugotovijo napako. Na poti do avtohise nisem zasledil oz. dobil opozorila da bi se z avtom kaj narobe dogajal. Kljub temu ga je mozakar priklopu na tester in tudi tam ni zaznal nobene napake. Tudi turbino je pogledal, ce bi lahko bil tam vzrok. Vzrok je pa lahko ta ker sem pred 2 dnevoma kupil rabljen avto in verjetno je avto stal vsaj priblizno 1 mesec. Tako mi je potrdil trgovec z rabljenimi vozili. Zaenkrat je vse o.k.

Uporabniški avatar
ILE
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ILE To mar 13, 2007 7:29 pm

vem da se bo smešno zdel marsikomu, ampak možno je da ti pušča cevka za nafto! Mojmu fotru je podobno delal pri novmu golfu 4, pač cevka se je pregulila zaradi vibracij, ker se je tiščala enega dela. Kej druzga mi pa glede na opis ne pade na pamet :roll:
Audi A3 1.9tdi

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo To mar 13, 2007 10:39 pm

Če je avto dolgo časa stal, je mogoče laufal na mestu brez gasa, oz je bil vožen samo par metrov po park placu avto trgovine je 100% luftmesser ventil...

Če se ti bo ponavljala napaka bo potrebna menjava pri kakem avtoelektričarju... (pooblaščen servis :jao: ). Lahko pa, da se ti bo sam uriihtau, ko boš malo prelaufal avto...

Lp
MaKo
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov