no, danes sem dobil nazaj avto. morm rečt da sm zelo zadovoljen do sedaj. bomo pa videli kako bo dolgoročno. zamenju je tesnilo, sm še staro videli. ustvari je zamenjal cel kup tesnil, karkol je že bilo tm zapakirano. zamenjano olje, oljni filter, antifriz in na mojo zahtevu še naštelu ročno zavoro. vse to in še več za samo 100€. pa še materil me je stal nekje 60€. morm rečt da sm pršu zelo pocen skoz. sm mislu da bo več.
kot sem rekel, bomo videl dolgoročno še kako bo. baje da lahko še mal pričakujem olja, ker se vse ne da takoj spucat iz hladilnika. ampak, sam da ne bo več teklo.
je blo pa smešno da mi reče da lahko pridem po avto, pridm do delavnice še neki mal prčka. kao konča, hoče dat avto vn iz garaže in ne vžge. parkrat proba, potem vžge. spet ugasne, spet noče užgat. torej usako 5,6 verglanje užgal. se razpizdi, takoj on ve da je štarter, ga neki podmaže, sestavi nazaj in ko mina spet vžiga. prav da mam srečo da se je to zgodil ko je bil avto še tm. to se mi prej ni nikol zgodil. a je blo to res slučajno, al je on kej imel opravka z štarterjem ko mi je daju glavo dol?
uglavnem, zdej delo kot mina, upam da bo tko tud ostalo