Kritik je napisal/-a:Imel podoben problem. Menjal sem diske in ploščice leto in pol nazaj (Brembo diski) pa je začelo tresti. Peljem nazaj k mehaniku in mi razloži, da je to od tega, ker ga vozim na kratke razdalje (dom-služba-dom), da naj parkrat močno zabremzam, pa bo. No sem to naredil, in vsakič je manj treslo. Baje moraš bremze skozi po malem terat, da delujejo optimalno. Zdej ne tresejo popolnoma nič.
Kritik je napisal/-a:Imel podoben problem. Menjal sem diske in ploščice leto in pol nazaj (Brembo diski) pa je začelo tresti. Peljem nazaj k mehaniku in mi razloži, da je to od tega, ker ga vozim na kratke razdalje (dom-služba-dom), da naj parkrat močno zabremzam, pa bo. No sem to naredil, in vsakič je manj treslo. Baje moraš bremze skozi po malem terat, da delujejo optimalno. Zdej ne tresejo popolnoma nič.
nissan4x4 je napisal/-a:pr men pr mojem subaruju pa trese volan; ko se pelm naravnost po ravnin, pri hitrosti cca 100km/h in naprej.Eni mi pravjo, da gume niso scentrirane, sam to ni res-SO scentrirane.Kaj bi lohk blo.?![]()
lp
maccek_21 je napisal/-a:nissan4x4 je napisal/-a:pr men pr mojem subaruju pa trese volan; ko se pelm naravnost po ravnin, pri hitrosti cca 100km/h in naprej.Eni mi pravjo, da gume niso scentrirane, sam to ni res-SO scentrirane.Kaj bi lohk blo.?![]()
lp
men podoben problem...ampak tam pri 110 naprej......
pa so bile nove gume 2X centrirane itd itd...
ampak so bile slabše kvalitete in je to baje bila tovarniška napaka........
Lahko da je kaka maleknost poškodovana od kakega udarca (itak naše slabe ceste)
katere gume pa imaš na avtu? koliko stare?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov