Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mk3gtd
Nov uporabnik

Mercedes - Benz , C180, l 99.

Napisal/-a mk3gtd Če feb 01, 2007 1:28 pm

Lep pozdrav vsem skupaj !

Imam par vprašanje glede omenjenega avtomobila in sicer :
- pozna kdo v okolici kakšnega mehanika, nebi ga rad vozil na pregrešno dragi AC, sumim, da je ena napakica v zvezi z racunalnikom ? Ker na vsake toliko casa kr crknejo vse lucke not, ali pa se začne prizigovati lucka za olje, kljub temu, da je olja notri do vrha. Tudi lučka za zračno blazino se kdaj prizge :oops: .
- me pa tudi zanima na koliko km se naj bi delalo servis pri takih avtomobilih, (servisna izgubljena), sedaj jih ima 165K .

Odprl sem temo, ker nisem nasel nobene ustrezne kjer bi lahko vprasal.

Hvala ze vnaprej

LP

Uporabniški avatar
MortaL
Nov uporabnik

Napisal/-a MortaL Če feb 01, 2007 1:44 pm

Morda ne bi skodil podatek od kod si :roll: , ker verjetno se ne bos vozil v MB, ce si iz Kopra....
Bolje vrabec v roki kot rak na grlu!

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Če feb 01, 2007 1:45 pm

Pozdravljen eno vprasanje ali se ti samo lucke prizigajo ali se tudi avto kdaj sam ugasne? ker imeu sem en tak primer da so se lucke prizigale na omenjenem vozilu sam da se je se zravn kdaj ugasnil motor. Napaka pa je alternator je su papa :D nov alternator pa akumolator pa je to to. :D

mk3gtd
Nov uporabnik

Napisal/-a mk3gtd Pe feb 02, 2007 2:21 am

Zivijo !
Ja res sem pozabil napisati iz kje prihajam, torej bi rabil kak servis v okolici ljubljane.

Drugače pa se samo lučke prizigajo in vgasajo, avto ni se nikoli crknil oz se ugasnil, tudi v navodilih sem bral, da je lahko v tem primeru neka napaka, če napetost pade pod 10 V. Mislim, da bo neki ta tem k si pravil ja

LP

Uporabniški avatar
Sandi
Novinec

Napisal/-a Sandi To apr 03, 2007 8:26 pm

živjo mene pa zanima kaj je narobe ker mi c 180 ne vžge l.97, sprva se mi je samo zadn elektro motor pržigal k poganja zadn brisalc.. potem je začel neki smrdet v armaturi kot da bi se kej žgal, sedaj pa avto sploh ne vžge, centralno ne dela, ko obrnem ključ se pržgejo samo lučke na pol avto pa ne da nič od sebe... ve kdo mogoče kaj bi to lahko bilo in kolko bi koštal popravil? sem iz okolice lj.
hvala
lp,
Sicr bl mal pišm, sm pa skoz tuki
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: xxl in 10 gostov