Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
napi
Novinec

Izdelava rezervnih ključev

Napisal/-a napi Sr apr 04, 2007 8:30 am

Kot že v naslovu, kje bi se ga dalo dobit (magnetnega) razen kje drugje kot na servisu. Fotr ma enga znucanga pa ga bol natežko obrneš, teži pa mi naj se pozanimam kje se ga dobit že ene pol leta. Aja za forda bi js rabu tole.

btw, a je že kdo poiskusil zaklenit forda z enimi drugimi ključi od forda? Avto se zaklene normalno :shock: :shock: , odklenat pa ne gre :D

Uporabniški avatar
andsuzuki
Nov uporabnik

Kraj: Goriška

Re: Izdelava rezervnih ključev

Napisal/-a andsuzuki Sr apr 04, 2007 10:07 am

napi je napisal/-a:btw, a je že kdo poiskusil zaklenit forda z enimi drugimi ključi od forda? Avto se zaklene normalno :shock: :shock: , odklenat pa ne gre :D

Se mi zdi, da je dosti takih. En primer je tudi fiat scudo, ker ga lahko zakleneš s ključi od citroen xsare :roll:

Uporabniški avatar
Sierrator
Novinec

Kraj: Vipava

Napisal/-a Sierrator Sr apr 04, 2007 12:28 pm

In kaj je narobe z novim ključem s servisa? Je predrag? Sam sem septembra 1999 naročil nov ključ na servisu (za Sierro) in dal zanj takratnih 3400 SIT. Če je še vedno vsaj približno toliko, ne vidim problema.
Victrix causa diis placuit sed victa Catoni.

Uporabniški avatar
napi
Novinec

Napisal/-a napi Sr apr 04, 2007 12:49 pm

Če je ~15 - 20€ potem ni problema, mislu da je dražje to, cirka 100 € + =>, zaradi tega nisem niti vprašo kok pride na servisu
Sporočim kok je izdelava na našem koncu

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr apr 04, 2007 1:01 pm

zdej je po moje dost odvisno za ker letnik avta gre, če so ti novejši k so na preklop npr. ti stanejo po cca. 100€, te navadni bi mogl bit mal mn dnarja.....na tvojem mestu bi se jaz odločil za nakup-naročilu pri servisu od forda ker je to edini kao varni nakup ključa. da se naročiti tudi ključ na preklop da ti ga izdelajo samo jst neverjamem d.o.o. (nevem imena firme-pozabu) k to dela, samo za to kot je ključ je pa edina opcija servis-uradni

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Re: Izdelava rezervnih ključev

Napisal/-a Neyo-Neyo Sr apr 04, 2007 1:56 pm

napi je napisal/-a:btw, a je že kdo poiskusil zaklenit forda z enimi drugimi ključi od forda? Avto se zaklene normalno :shock: :shock: , odklenat pa ne gre :D

za to je men en razlagu da majo fordi to foro da si lastniki (kao) lahko pomagajo med sabo če vidjo enga odklenjenga forda da mu ga zaklenejo :lol: kao neki u tem smislu ;)
....

54m0
Novinec

Kraj: Med cesto in zrakom

Napisal/-a 54m0 Sr apr 04, 2007 2:50 pm

Pojdi na http://www.ford.si poglej cenik za recimo mondea in boš v seznamu opreme videl kot opcijo za doplačilo dodatni ključ in si poglej koliko stane
Drive, drive and drive untill you run out of gas

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr apr 04, 2007 3:25 pm

ja, in tukaj bo videl ceno 100€ npr :roll: ne primerjat ključ za nov model...

kaj pa kakšni mojstri, ki izdelujejo ključe za bajte, brusijo škarje ipd.? sem že videl da imajo ključe za različne avtomobile. verjetno še najcenejša varjanta.
litr bencina, litr olja ;)

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Sr apr 04, 2007 3:32 pm

_YUGO-GVX_ je napisal/-a:ja, in tukaj bo videl ceno 100€ npr :roll: ne primerjat ključ za nov model...

kaj pa kakšni mojstri, ki izdelujejo ključe za bajte, brusijo škarje ipd.? sem že videl da imajo ključe za različne avtomobile. verjetno še najcenejša varjanta.

Kje ti vidiš 100 EUR ? :roll:
Sem šel gledat in v ceniku za Focusa piše:
- drugi preklopni ključ z daljinskim upravljanjem 39,54 EUR

Uporabniški avatar
dr.otkar
Novinec

Kraj: nihče ne ve

Napisal/-a dr.otkar Pe apr 06, 2007 6:44 am

Izdelava in kodiranje ključev po originalu, popravilo znucanih ključavnic Ljubljana, Plava laguna pri stopnicah za podhod, smer Gospodarskega razstavišča stojita dva kioska. V enem od njiju je ta ključar.
mislim, da imaš zamašeno žico ............

Uporabniški avatar
aygo
Novinec

Kraj: slovenija

re

Napisal/-a aygo Pe apr 06, 2007 8:05 pm

dr.otkar je napisal/-a:Izdelava in kodiranje ključev po originalu, popravilo znucanih ključavnic Ljubljana, Plava laguna pri stopnicah za podhod, smer Gospodarskega razstavišča stojita dva kioska. V enem od njiju je ta ključar.

Ali jih izdela tudi za Citroena,ker cena na uradnem servisu znese cca.120€.

Uporabniški avatar
dr.otkar
Novinec

Kraj: nihče ne ve

Napisal/-a dr.otkar Pe apr 06, 2007 10:34 pm

Ne bi vedu, vprašaj pa javi
mislim, da imaš zamašeno žico ............
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov