Pred tednom dni me je stric poklicu in me je vprašal, če rabm mogoče kakšn avto in sem reku da ga ravno kopujem in da bi mi prov pršu, pol sm ga pa vprašal kok hoče met in mi je reku ti ga sam vzem, pa je no potlej pa sm ga šel iskat naredla pogodbo in sva šla na tehnične zrihtat papirje, avto je golf 2 z dizlskim motorjem in ima točno 227000km jest sm jih naredu skor 500km, dns zjutraj pa sm pogledu za tekočine in ugotovu, da je vse neki mokro na zečtk nisem vedu kaj je potem pa sm s prstom potegnu po tem k je mokro in res je da nafta puša, dej me mal skrbi, ker lhku ostame na cest

puše pa nekje pod neko hhmm mogče črpalko po motorju dol, pol sm pa še pogledu spodaj in se na spodnem delu motorja nabere kakšna kapla tega dzla, ampak to še ni vse kr sm povedu potem pa je uhajala še ena tekočina ne vem voda za hladilnik tak k se nahajajo dve cevki mal bl debeli pa ene dva prključka sta gor prkloplena tam zmeraj vn butne mal vode tok da se vid. Zdej me počas mal skrbi vse to pa še poletje se bliža da ne bom kje ostal z avtom, na avto se ne spoznam bog ve kok, mal ampak res mal pa že tok da znam pogledat za tekočine,zam.gume....
Kaj naj nrdim zdej al naj pokličem strica in mu povem situacijo in ag dam naprej al pa ga naj obdržim, ampak rjav ni pa nč, notranjost je supr je pa sive barve
Hm sem poiskal tistmu se reče termostat