Nasveti in napotki ter povpraševanja...

zogobrc
Novinec

problem z gretjem stekla

Napisal/-a zogobrc Ne apr 29, 2007 7:02 am

mene pazanima če kdo ve kako bi prilotal kontakte na zadnji šipi za gretje.odstoila sta mi oba kontkta pa bi jih rad nazaj privaril.vsakega odgovora bom zelo vesel

Uporabniški avatar
Tribal
Nov uporabnik

Napisal/-a Tribal Ne apr 29, 2007 8:20 am

Ne vem ravno točno ampak mislim da se dobi posebno lepilo za lepljenje.Drugač pa mal pri steklarjih vpraši (carglass.....)

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Ne apr 29, 2007 10:21 am

Dobi se posebno prevodno pasto, mislim da so jo imeli svoje čase v Conradu. Nad in pod prekinjeno žičko daš dva kosa lepilnega traku in potegneš s prevodno pasto vmes. Počakaš par minut, odstraniš lepilni trak in voila, dela.

Imam celo narisano v navodilih za uporabo avta (pa nikoli nucal) :lol:

bizgec
Novinec

Napisal/-a bizgec Ne apr 29, 2007 10:37 am

Tudi sam sem imel podoben problem.V Konradu sem iskal,a nisem našel.Sem pa v tej trgovini dobil el.prevodno barvo,s katero sem namazal ploščico z kontakti ter del šipe,kamor spada.Prej sem iz bakrenga pleha naredu ploščico,jo primerno ukrivil(parabolično) in jo zataknil za gumo,tako,da vzmetno deluje na ploščico z kontakti.Glede,da se peta vrata stalno odpirajo in z treskom zapirajo,čudežno dobro deluje.Vsaj zaenkrat-že dobrega pol leta.Obstaja pa tudi el.prevodno lepilo,vendar ga kljub intenzivnemu iskanju nisem našel.Bizgec.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne apr 29, 2007 12:13 pm

bizgec je napisal/-a:...Obstaja pa tudi el.prevodno lepilo,vendar ga kljub intenzivnemu iskanju nisem našel.Bizgec.

O tem je bilo že govora, tudi, kje se dobi, je bilo že napisano. Sicer je pa to lepilo izredno drago in ker ga rabiš zelo malo, se bolj splača najti avtoelektričarja za tisto kapljico ali dve. Trgovina (uvoznik in zastopstvo) pa je bila ob Kamnogoriški cesti - morda Zapuška ulica ali čisto blizu.

bizgec
Novinec

Napisal/-a bizgec Ne apr 29, 2007 1:04 pm

Vem,da je izredno drago.Sem sprašval vse sort ljudi,po trgovinah,po internetu,na tem forumu,a vse zaman.Zato sem tako naredu,kot sem opisal.Zaenkrat je dobro,če ne bo,bo treba drugač rešit.Bizgec

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne apr 29, 2007 10:51 pm

Sem bolje pogledal katalog AT team-a in lepila nisem našel - morda ni bilo dovolj povpraševanja ali ga samo ni na netu (ali pa se je meni skril). Bo treba kar telefonirati ali iti na Zapuško.
tu je njihova stran z naslovom in telefoni
http://www.at-team.si/opodjetju/osnova.htm

tu pa je nekaj podobnega - a ni lepilo, je "visoko prevodno pisalo"
http://www.at-team.si/avtomobilizem/kat ... 10.htm#top
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 21 gostov